PARTY PÅ VINSTRA!!

Fredag!! Vet dere hva det betyr? At vi hekta på vogna og stakk av! Denne helga skal nemlig Hilljacks spille på Kolonialen på Vinstra, og vi tar selvsagt turen for å få med oss dette. Dem spiller ikke før i morgen, men utålmodige som vi er, reiser vi oppover i dag. 

Det blir en god gjeng med godtfolk som samles på Bjørgebu hytter og caravan AS, og når vi først møtes tar vi like greit hele helga. Dette har vi gleda oss til like lenge som vi har planlagt det, for her kommer det til å skje mye rart. Denne gjengen er jo ikke akkurat stillesittende, så det blir spennende å se hva som skjer. Vi har også med UDS grillen, og 5 kg ribbe, så vi skal ikke sulte! Følger du med på snap og blogg, blir det nok noen oppdateringer underveis. Snap: Redneckdask

Nå er det jo første tur med vogn bak Forden, men det går fantastisk fint. Vi merker ikke at vogna henger på engang, og ja eg har titta bak og sett at den faktisk er med. Eneste som var litt skremmende var når Doc sendte mld til meg på jobb i sta, og sa vi hadde punktert! Men han visste råd og fikk plugga dekket, så alt var klart når eg kom fra jobb.

Vi er nå et godt stykke oppover, og eneste stoppet blir på Rudshøgda. Der er det pol og matbutikk, dermed kan vi bunkre både det ene og det andre. Vi har faktisk bare med oss fire pakker bacon og noen få øl, og det er vel litt i minste laget til ei helg. 

Ellers er eg forundra over hvordan enkelte bilister ferdes på veiene, lurer på om noen av de kanskje har fått i seg noe annet enn saft og kaffe i dag. Er mye tussekjøring gitt. Noen ligger nesten midt i veien, noen kjører forbi så de nesten ikke rekker avkjøringa, noen legger seg i venstrefil for så å ligge side om side med bilen i høyrefil. Vi kjører uansett vårt løp, har ikke lov å kjøre fortere med vogna likevel.

 

 

 

19 thoughts on “PARTY PÅ VINSTRA!!

  1. God tur og kos dekk med Captain Morgan 👍🏼.
    Fra han dekk traff på Coop Obs Rudshøgda,Henning.

  2. Takk for det,måtte kjøpe en krt i tilfelle vinen jeg har satt (skal ettersukre og smake på den etterpå) itte blir drekkenes🤠

  3. Åhh så artig. 😀 Kos dere masse, skulle önska jag kunne blitt med. 😀
    Klem til dere begge ☺❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top