Ferie dag 18; Sol og cider

Våkna opp til Doc og Tassen som bjeffa om kapp i Odda. Det vil si, Tassen bjeffa, og Doc prøvde å få han til å holde munn. Tassen hoppa opp i senga og gjorde alle sine kunster for å vekke meg, men eg lå og rusov etter beste evne. Da han begynte å jakte på meg som en rev jakter gnagere i snøen var det bare å se slaget tapt og stå opp. Tassen skulle samle flokken til frokost så han kunne få rester, da nytta det ikke å sove mer nei.

Strøkent i Odda!

Helt greit å stå opp i dag da, det var 19 grader i skyggen og strålende sol. Det har ikke skjedd for ofte denne ferien, men nå var shorts, bikini og DENNE på plass! Nå måtte liv og lemmer smøres for best mulig farge, sola skulle utnyttes. Vi ble sittende ute i mange timer etter frokost. Doc satt og lurte i skyggen med Tassen, mens eg slikka sol så det holdt.

Etterhvert måtte vi lee litt på oss, og rusla bort i sentrum. Kanskje ikke største sentrum her, men pengene fikk da vinger. Vi fant flere outlet-butikker å svi kortet i, så nå er vi klare for all slags vær og vind. Snilleste Doc’en dro kortet, for en gullgod gutt da! Eg fikk meg en nydelig ullgenser og Levi’s slippers. Han er best vettu! Da vi etterpå var nede i butikken til Lothepus ville eg gi litt tilbake, så eg kjøpte caps til han da. Doc samler på capser, og han må jo selvsagt ha en Lothepus caps i samlinga.

Huff så fælt vi har det

Med strålende sol og steikende varme ble vi sittende ute og bare nyte. Vi hadde vannmelon og norske jordbær til dessert etter litt jegergryte, ingen skal si vi led noen nød. Noen naboer hadde ordna cider, mens andre naboer kom og satte seg hos oss. Dette er hva camping handler om, man sitter ute og slapper av mens man blir kjent med andre trivelige campere. Har man bobil, vogn eller telt er det ett fett, vi er ute i samme ærend, nemlig å kose oss. Noen naboer lånte puter av oss, og sånn er det, man bidrar og deler, så har alle det topp!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Ferie dag 18; Sol og cider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top