Ferie dag 17; Smell i Låtefoss!

Våkna av vinden på Skudnes camping i morges. Sola viste seg også, og den pressa gjennom akkurat nok stråler til at eg fant frem en sommerkjole. Men før vi kledde oss løp vi gjennom dusjen, ja, man må faktisk løpe gjennom den. Boileren holder til ca halvanne dusj, og siden Doc dusja først måtte eg ofre balsamen. Det ble et helsike å børste dette håret, men det fikk gå, vi var reine.

Fint i Skudeneshavn

Nydusja og med sommerlig bekledning kjørte vi ned til sentrum i Skudeneshavn og parkerte. Det er jo nesten som sørlandsidyll der, mye fint å se, og havet like ved. Lunsjen tok vi på 13 humler, en nydelig pizza bedre enn de aller fleste. Da vi sånn egentlig skulle rusle videre gadd ikke noen av oss, vi ble segen av maten, skal jo ikke noe til nå etter korona. Nei, Doc peila ut sola på yr, og stilte inn Google kartet.

Beste plassen vettu!

Turen gikk til Odda, der er det spådd flott. Veien dit var mindre flott. En ting er at det var smalt over brua ved Låtefoss, vi forstår dansken med Skoda og campingvogn, for der møtte vi en som burde hatt mindre bobil. Vi fikk ikke noe merke, men vil tro han andre fikk. Speilet bøyde seg bare inn hos oss, så vi ga faen og kjørte videre.

La gå, Doc bøyde ut igjen speilet og kjørte videre. Det var ikke før en utlending viste fingeren at Doc ble sint. Vi sto helt klemt i fjellveggen, og tullingen hadde halvanne meter å gå på. Doc roa seg fort, og vi kunne omsider parkere på Lothepus camping. Nå skal vi bare slappe av og roe helt ned noen dager her, og Gud så godt det skal bli!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Ferie dag 17; Smell i Låtefoss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top