Ferie dag 19; Besøk fra USA!

Herlighet for en ferie vi har hatt hittil, og enda er det noen dager igjen. Det var antydning til ruskevær da vi sto opp i dag, men kalenderen sier fortsatt shorts, så eg dro på meg shortsen uansett. Doc hadde også shorts og T-skjorte, for det var jo ikke kaldt. Vi droppa frokosten, for i dag skulle vi kjøre videre. Men først takka vi for hyggelig lag med nye bekjentskaper og fikk tilbake de utlånte putene, så gikk turen videre.

Ligger på sofaen i bobilen og blogger, godt takknemlig for alt vi får oppleve!

Vi tenkte å ta ei pølse til frokost på veien, men da eg fant frem chips glemte vi hele pølsa, på ferie spiser vi det vi vil. Det ble også to fergeturer, men vi gadd ikke gå og kjøpe sveler, ble heller sittende med chipsen vi. Litt lenger på vei måtte vi bare stoppe, det måtte litt ordentlig føde til her. Da var det perfekt å ankomme Er-An veikro, en ordentlig tøff diner litt før Bergen. Her fikk vi servert hjemmelagde kjøttkaker og milkshake, og vi vurderte en hvil etterpå.

Er-An veikro, virkelig verdt et besøk!

Siste etappe i dag gikk til Radøy, hjem til familien min. Det er alltid koselig å komme hjem, men i dag var det ekstra stas, for mamma og pappa har storfint besøk fra over dammen. Slektninger fra Chicago hadde tatt turen for å bli bedre kjent og se hvor opphavet deres var. Vi som digger USA er jo ikke vanskelig å be, vi synes det er moro å utveksle historie og erfaringer. Det er jo litt forskjell på Norge og USA, men humoren er stort sett den samme. En skikkelig trivelig kveld har det i alle fall vært her.

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top