En veldig spesiell Halloween

Eg hadde tenkt å sove lenge i dag, for Doc gikk med Tassen litt over åtte i dag tidlig. Siden det er Halloween skulle eg være ei sjøstjerne med føtter og hender i hvert sitt hjørne i senga, bare ligge der og kjenne på følelsen av å ikke måtte stå opp. Høres ikke feil ut det vel? Men neida, så fort Tassen hadde vært på do mente han at flokken skulle samles til frokost, ja det er nemlig Tassen som er flokkleder her.

Tornerose er det mest komfortable eg har vært på noen Halloween! (Verdens beste joggebukse fra Cubus HER)

Eg våkna av et brak! Det var Tassen som prøvde å gå opp trappa. Han er ikke så tøff i trapper, stakkars. Går gjerne opp, men ikke ned, og nå hadde han klort seg halvveis opp i trappa og turde verken gå opp eller ned. Det var sår barnegråt, hyling, skriking, og egentlig alt annet enn bjeffing. Dermed måtte eg pent avslutte min Halloween som sjøstjerne, og adlyde Tassen.

Speilegg ble inntatt mens Tassen satt pent og venta på restene, du skjønner vel da hvorfor han er så ivrig på å samle flokken om morgenen? Videre tenkte eg å fortsette min Halloween, men denne gang som Tornerose, og bare ligge på sofaen og halvsove. Men det gikk ikke lange tida før eg også måtte ut av denne rollen, for det var ting å gjøre i hjemmet.

Skal nevnes at eg har vært litt Guffen også, ble ikke akkurat lange turen på Tassen i kveld.

Så etter å ha gjort mine selvskrevne plikter, og tatt en dusj, var det tid for å fortsette min Halloween. Nå som en kakemanndeig, for det er hva eg ligner mest på her eg ligger på sofaen. Men ikke dette heller fikk eg være lenge før noe nytt skjedde. Doc minna meg nemlig på at vi skulle ha med Tonje til svigers på middag, og da var det bare å bytte ut denne HER før vi kom oss avgårde.

Det ble fårikål og tilslørte bondepiker på oss, og Tonje spiste vegansk pizza og eplepai. Et riktig så koselig måltid med familien hvor vi alle ble like bedagelig trøtt og segen. Vel tilbake på sofaen har eg gitt opp Halloween litt, føles egentlig litt unødvendig nå etter et halvt år med maske og godteri…

Så hva har du kledd deg ut som i dag?

 

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top