Noe måtte gjøres nå!

Ullensaker var første kommune her i øst som kom med totalt påbud om munnbind, vi måtte bruke det selv om vi så var mutters aleine på butikken. Det var ikke noe heft egentlig, ga heller en større trygghet at kommunen tok dette så seriøst. Vi dytta nå den «kluten» over nebbet, og ble fort vant til det noen velger å kalle manko på surstoff. Eg bruker disse HER mest, og har de med over alt.

Bare å «kle på» seg!

Gardermoen ligger i kommunen, med hovedinnfartsåra til importsmitten. Tror nok de aller fleste her kjenner noen som jobber der, det var nåk med på å implementere denne «kluten» i hverdagen. Det som imidlertid forundrer oss litt er at når vaksina skal fordeles, nei da har plutselig ikke landets største flyplass noe å si lenger, for Ullensaker ligger ikke akkurat i toppen på lista over vaksiner.

Nei, det er sikkert like greit at vi nå føler oss naken uten munnbind en stund til, . Men det er ikke bare positivt at det er så tett da, det har dukka opp helt andre utfordringer, som har fint lite med helsa å gjøre.

Enten må man tåle store porer, eller så kan man prøve å gjøre noe med det. Verre er det ikke.

Har du sjekka porene dine i det siste? Her kan man snart plante cherrytomater på nesetuppen! Her måtte hardt skyts til verks. Selv om kroppen stritta i mot all form for bevegelse etter jobb, matlaging og klesvask i dag, så måtte eg bare gjøre noe. Nytter ikke å ligge på latsida og gomle sjokoladetrekt ostepop nei, det hjelper i alle fall ikke.

Før (øverst) og etter (nederst), dette funker jaggu!

Heldigvis har eg denne HER maska stående etter adventskalenderen min, den hvor eg skulle bli feminin vettu. Klinte tjukt lag over de verste områdene, venta en liten halvtime, og da eg dro av var det ting som aldri burde sett dagslys der. Kanskje dette er noe eg burde gjøre oftere? Det gjorde i alle fall god nytte her!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top