Kriblende spa-aften!

Nei, det ble ikke jobb på meg i dag. Er ikke direkte sjuk, men sjefen vet hvorfor, og vi har en deal. Skal til legen i neste uke og sjekke opp i et par ting, så eg tar det bare derfra. Det positive er at eg har fått gjort en del hjemme mellom slaga, hvilket trengtes nå.

Det var litt klesvask etter turen i helga, og til og med litt fra før helga. Det ble vaska tre maskiner i dag. I mellomtida vaska eg kjøkkenet, for det var flesk og duppe i går, og alle var for mett til å rydde. Deretter lagde eg mat til meg og leieboeren, for så å vaske kjøkkenet på nytt. Og da Doc kom hjem litt seinere ble det enda et måltid, og litt mer å vaske.

To spente skumtryner!

Så når roen endelig hadde senka seg kom leieboeren på at hun hadde med denne HER ansiktsmaska. Kjempegreier, da ble det naturligvis spa-kveld på oss. Vi vaska fjeset og begynte å smøre på denne grå guffa, og det tok ikke lange tida før den skifta farge og begynte å skumme ekstremt mye. Først kribla det, så begynte det å klø helt hinsides, og da vaska vi det bort. Konklusjon? Sjukt myk hud, vel verdt det.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top