Tass med magasjau, nesten påkjørt!

På an igjen i dag, var noe enklere å dra på jobben i morges. Det ble selvsagt noen ekstra pauser, men eg fikk faktisk gjort mye likevel. Kaffe og muffins kom godt med, og etter lunsj kvikna eg bra til selv om eg spiste alt for mye. Nå begynner tilstanden å stabilisere seg litt bedre igjen, normalen er i anmarsj.

Liker at formen er stigende!

Etter jobben dro eg innom Kløfta en kjapp tur, eller kjapp og kjapp, eg havna bak en bil som synes det gikk fort nok i ca 15 km/t under farsgrensa både i 80 og i 40. Kom i alle fall trygt frem. Dro så hjem og var klar for middag, men Doc var enda mer sliten enn meg, så det ble bare ostesnitzler. Godt nok. Det er faktisk undervurdert når eg tenker meg om.

«Det va’kke meg da muttern…»

Men Doc oppdaga noe rart under stuebordet, der lå det en åpen pose Smash, og ingen av oss kunne huske å ha kjøpt det. Eg sendte snap av den til leieboeren, hvilket ga henne et ørlite snev av panikk. Den hadde nemlig et helt annet formål enn aleine hjemme-kos for Tassen.

Da eg skulle gå med Tassen holdt vi på å bli kjørt ned av en på to hjul, tror ikke eg lyger om eg estimerer farten til 250 km/t. Greit det ikke er nødvendig å ligge langt under grensa, men så mye over er ikke akkurat bedre. Eg rakk ikke engang vise fingeren før han var borte, og denne sletta er lang. Skulle det være noen politibetjenter som kjeder seg er de hjertelig velkommen til å ta litt forebyggende arbeid, eller gjerne øvelser her, for dette er ikke akkurat første gangen.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Tass med magasjau, nesten påkjørt!

  1. Dessverre er ikke slike fartsfantom noen pri hos UP… De er mer int i å sitte langs E16 der den har fire felt og ta den tosken som ligger 15 over grensa…

    Idiotene på plastrakett driter de i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top