Blinkende dashbord i begge bilene!!

Herregud for en dag det har vært! Starta brått da et nytt lys gikk opp for Forden. Det var ei oljekanne med en fastnøkkel i dashbordet, hvilket eg så for meg kunne indikere tid for service. Før eg kjørte valgte eg å ta bilde av denne lampen og sende Doc, egentlig bare for å informere. Bilde var nok ikke i tydeligste laget, for han svarte raskt at eg måtte stoppe med en eneste gang og peile olja.

Greit, den som sto i et kvarter på Borgen og venta for å peile olja, det var meg. Men hadde eg papir i bilen da? Neida, og ikke tenkte eg å tørke peilepinnen på klærne. Heldigvis har eg ikke kasta fra meg munnbind over alt, og hadde flere brukte liggende. Det funker nemlig utmerket til å tørke peilepinnen med. Og da eg kunne konstatere at det var mer enn nok olje, ja da var det bare å kjøre på jobb et kvarter for seint.

Sett noe så søtt?

Etter jobben stakk eg selvsagt innom Biltema og kjøpte olje, og videre på Mekonomen etter oljefilter. Det var forresten et veldig søtt og lite filter til den bilen.

Vel hjemme skifta Doc olje og filter, mens Tassen «hjalp» undertegnede å lage middag. Noen kyllingklubber seinere måtte vi ut og kjøre igjen, men da med Subaruen, for Doc skulle parkere firmabilen på kontoret. Og da ble vi godt forfrossen, for kupévifta blåste bare iskaldt.

Godt de har lang åpningstid.

Hjemme atter en gang så Doc at en slange til frostvæska ikke var kobla på, og med nesten tom frostvæsketank prøvde han å snigle seg til Biltema, hvilket gikk dårlig (godt den ikke gikk varm på E6 da). Eg kasta meg i Forden og kjørte etter, plukka opp Doc, før vi freste videre. Han gikk inn døra kl 20.58, og kom to min seinere ut med alt han trengte.

Subaruen ble fornøyd da Forden kom med fersk frostvæske rett fra Biltema!

Nå står han ute i garasjen og skrur for harde livet så han kanskje kommer seg på jobb i morgen, mens eg sitter inne og skriver for harde livet på en blogg som nok en gang blir forsinka!

2 thoughts on “Blinkende dashbord i begge bilene!!

  1. Off, det er så typisk at alt skjer samtidig! Bilen min måtte taues ut av garasjen for en mnd sia. Da hadde pumpa til clutchen lekki, så clutch og svinghjul hadde tatt kvelden. Nå er det ny runde på verksted med knekte demper. Skulle ønske jeg kunne skrudd litt selv, så hadde det ikke blitt så dyrt 😂. Godt det gikk bra for deres del, og håper bilene deres er gode hjelpemidler ut en mer tull på en stund! 😊

    1. Nå er det heldigvis sjelden (bankibordet) at noe skjer her, det var heldigvis bare slitedeler. Men så typisk at alt skjer på en dag da 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top