En spesiell dag

For oss som har vært veldig interessert i USA hele livet er dette en veldig spesiell dag. Det er 20 år siden den verste terrorhandling i nyere tid, hvor nesten 3000 mennesker døde. Bildene av folk som hoppa fra de høye byggene har brent seg fast på minnet for alltid. Hvis eg ikke husker feil var eg på besøk hos min venninne Leni da dette skjedde, og vi var begge i fullstendig sjokk.

Har starta vi bryllupsreisa med champis på en fortausrestaurant 30.06.15, med utsikt mot One World Trade Center.

På bryllupsreisa til Doc og meg la vi inn et døgn mellomlanding i Ny York så vi fikk sett nye One World Trade Center. Typisk vår flaks var det stengt for turisme den uka, men vi fikk sett litt utvendig. Og ja, selv om vi ikke har noe personlig forhold til det som hendte der, så kjente vi på det når vi var der. Som Leni sa for nøyaktig 20 år siden; hvordan kan noen mennesker ha hjerte til å gjøre sånt?

Her ble eg sittende ei stund og se på minneseremonien, den var fin og veldig amerikansk.

For å ikke bli helt overvelda av alle minnesendingene på TV måtte eg finne på noe annet, så eg begynte å rydde litt. Doc har forresten vært på hytta med ved i dag, så eg hadde huset for meg selv. Andre hadde helt sikkert funnet på masse moro, men eg? Ja, eg rydda.

Etter å ha rydda både i klærne og på kjøkkenet, og lagd en TikTok om valg, ble eg sulten, så eg stakk på butikken en tur. Skulle ikke ha mye, måtte egentlig bare ha chips siden den posen Doc kjøpte i går var alt for liten. Og så var planen å stikke innom Kløfta Sushi og kjøpe middag, men siden det regna ble det en sånn Rema sushi. Den var ikke så verst egentlig, men det skal nevnes at chipsen var någet bedre.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “En spesiell dag

  1. Det var en forferdelig dag for 20 år siden, jeg er født og oppvokst i USA.
    Når kjerringa ringte å fortalte det trude jeg ikke på hu. Uansett hvor ille det er rundt om i verden så skal ikke slike ting gjøres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top