Når Doc prøver å være slu!

Søndag, de lates dag, dagen hvor det skal hviles til det gror mose på deg. Her skulle eg bruke hele dagen på å slite sofaen jevnt ved å ligge i vater, for nå er eg i en periode hvor alt er litt tungt og slitsomt. Eg selv liker å kalle det klinisk lat. Humøret har vært på topp i hele dag da, så vi begge har ledd og fjasa av ting på nett og tv.

Doc har til og med fått gjort litt innimellom, men da han begynte å bli fysen på godt godteri gjorde han et tappert forsøk på å være slu. Med godt godteri mener han noe annet enn sjokolade og chips, det kan f.eks være surt godteri. Ingen av oss hadde egentlig lyst å kjøre på butikken, så han prøvde å lokke meg.

Slik skal kviledagen holdast heilag, flat i vater.

«Om du hadde gidda å kjøre på butikken og kjøpe noe grillmat, så kan je grille!» sa han, da med en baktanke at eg skulle snope for han. Ja, altså å snope betyr å kjøpe godteri. Men hei! Vi hadde jo grillmat i kjøleskapet, så der lurte eg meg fint unna den. Det ble sommerkoteletter på bålet til middag.

Da han ut på ettermiddagen fikk en kjøper på et hengerfeste fikk han en lys ide. Han skulle kjøre og levere den, og så måtte eg være med så eg kunne gå inn på butikken. Greit, eg gikk med på det, og etter vi fikk det 55kg tunge hengerfeste på planet, kunne vi utslitt starte kjøreturen.

Nå passerte vi ikke noen søndagsåpen butikk verken på vei til eller fra, og måtte dermed handle på bensinstasjon. Siden de har annerledes utvalg enn butikker gikk vi begge inn. Resultat? Jo Doc kom seg endelig selv på snoping, det funka ikke å være slu, men Dundersalt er ikke bra for crohnsmage, så eg burde kanskje kjørt på butikken tidligere!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

3 thoughts on “Når Doc prøver å være slu!

  1. Hehe, som å høre oss det når ingen gidder å kjøre på butikk. Kjedelig med den magen som krangler for deg, håper dundesalta forsvinner fort. Ha en fin ny uke 😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top