PØLSE MED KAVIAR??

Etter noen dager på hytta har formen bedra seg betraktelig, bare hostinga igjen nå. Det ble en god frokost i dag, og litt småputling med resten av kjøkkenet, før vi satte snuten nedover fra fjellet. Tror Tassen synes det var greit, for selv om det var svalt og fint der, var der også mye skumle svære trampende sauer. De var så skumle at han til og med dreit i fart på ene turen. Vi skreiv selvsagt i hytteboka før vi reiste. 

Turen ned fra fjellet gikk jo selvsagt fint med Forden, bratte og svingete grusveier er ikke noe problem for den. Bare Tassen og meg selv som blir litt utålmodig når det går sakte. Men med P10 og en miks av god gammel og ny rar country på radioen er det meste greit. Eneste eg ergrer meg litt over, er at eg glemte igjen capsen på hytta. 

Vel nede på asfalten skulle vi passere en campingplass, og her var vi invitert på middag. Det var Karina og Ståle i Hilljacks som sto der, og minijacken deres William. Kan tenke dere Tassen ble glad da, han fikk jo masse kos og godbiter av William. 

Middagen bestod av pølser og koteletter fra gassgrillen, med godt tilbehør, så vi spiste oss god og mett. Doc fikk også prøve William sin spesialitet, pølse i lompe med kaviar. Ja du leste riktig, kaviar! Og ja Doc likte det faktisk, så da har han fått en ny sommerfavoritt. Han takker William for ideen! Da vi kjørte herfra klarte eg jo å glemme en hettejakke, ja litt vimsete for tida.

Nå begynner vi så smått å nærme oss hjemme, kjørte om Gjøvik da det er mye veiarbeid og køer om Hamar. Mye mindre trafikk denne veien, så det går faktisk raskere. Doc gjorde forresten et forsøk på å være snill og kjøpte is til meg, men der bomma han litt, for den smakte vaskemiddel. Det var en rar sak i mange farger som snurra oppover, men siden det var trepinne og ikke plast fikk grøftedyra den. Han skal ha for forsøket da. Kjenner også nå at energinivået er en del høyere enn det var tirsdagen, så eg nærmer meg den gode formen eg hadde tidligere i vår. Det gjorde seg med noen dager på det svale fjellet, og middag hos venner.

 

 

8 thoughts on “PØLSE MED KAVIAR??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top