Kort innpå

Sov jaggu lenge i dag også, til og med Tassen sov nesten til 10. Er godt å ta ting i helt eget tempo, og siden det ikke har skjedd noe spennende forblir det et meget kort innlegg. Eg starta dagen med en tur med Tassen, deretter hostesaft før eg inntok sofaen. Doc var hakk i hæl, og der ble vi ei lita stund.

Bare prøver å holde kveldssola oppe litt lenger.

I dag var det Doc som hadde et ærend, og han var så grei å ta med Tassen så eg skulle få fred til å støvsuge. Heldige meg! Det ble med halve huset, da var eg så godt som oppbrukt. Hadde tross alt lakka neglene  med denne HER, og lagt om på senga også. Nei, resten av dagen satt eg i en stol på terrassen, med stadig påfyll av iskald iste. Doc og Tassen kom hjem like etter eg hadde satt meg ut, og de joina meg ute. Nå har vi forflytta oss inn og nærmer oss klar for natta.

Føtter er litt mindre creapy med litt lakk.

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Kort innpå

  1. Uff,blir det gitt noe tidsperspektiv på hvor lenge dette sitter i?Kjedelige greier men det er ikke annet å gjøre enn å ta det rolig til kroppen er i form igjen.En trøst at det er bra vær så man kan gjøre det beste ut av det.

    1. Nei, det er veldig individuelt. Noen får det et par uker, mens andre går sånn i opp til et år. Vi får ikke gjort noe med det, bare å vente det ut 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top