Eg hjalp til ute frivillig!!

Etter gårsdagens innlegg fikk eg mange gode tips om hvilke sko som hadde funka bedre på plen enn Birkenstock. Det er nok ikke lett å få med seg alt, for det sto også skrevet at det bare var en meter med gress som skulle passeres før eg nådde grusen. Turen videre fra grusen skulle forøvrig foregå på tørr asfalt i 15 grader og sol, da gidder man ikke gå med fjellsko, eller drive å ta av og på brodder for én skarve meter.

I dag var ikke Tassen like ivrig med å vekke meg, for Doc hadde nemlig ikke begynt på frokosten. Tassen la seg bare på puten til Doc og snorka i takt med meg frem til eg våkna av meg selv, og da sto vi opp. Men i dag måtte Doc bære Tassen ned, eg har nå opparbeida meg sterk fobi mot trapper, og nekter å bære ned Tassen. Grunnen til at Doc ikke hadde lagd frokost var at han måtte dra en liten tur i morges.

Det var Subaruen som nå hadde fått splitter nye dekk. Vi var jo litt i beit på hvor vi skulle kjøpe, om vi kanskje skulle skaffe noen på finn.no. Men så gjorde Doc det enkelt og bestilte hos Sharif, han kan virkelig faget, og servicen er helt i toppklasse. En meget hyggelig handel ble dermed gjort før helga. Da Doc kom tilbake hadde han fått dekkene på felg og eg hadde en omelett klar.

Deilig å være ute i dette været da!

Mens Doc skodde Subaruen fant eg ut at eg også ville være ute litt. Doc hadde alt rukket å få litt farge i fjeset da han dreiv ute i går, og det var eg litt misunnelig på. Så etter å ha hengt opp de nyvaska klærne gikk eg også ut. Forden måtte vaskes og støvsuges innvendig etter vinterens vedhogst, og det var passe grei jobb for meg. Ellers har vi rydda bort litt julelys og sånt da, det var kanskje på tide. Middagen ble fortært ute også i dag, og jaggu kan eg skimte en nyanse rødere i fjeset, er deilig med vår!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Eg hjalp til ute frivillig!!

  1. Kjære deg, søte fine du som forteller så levende og godt om livets opp og nedturer. Heldigvis ser jeg at Kjerringtanker nå beklager at hun hengte deg ut i innlegg. Det skulle bare mangle for makan til oppførsel skal en lete lenge etter. Et helt og langt innlegg om alt hun mente du hadde gjort klønete og feil, og gud vet hva. Voksne kjerringa prøver seg på å rette opp men jeg syns det virker litt hult likevel.
    Stå på og skriv sånn du gjør. Du er helt topp, og ei grepa og ekte dame som vi liker veldig godt.

    1. Fint om hun beklager ja. Men eg tar det ikke så tungt at hun prøver å drite meg ut. Verre for de bloggerne som har måttet slutte pga henne. At ei voksen kjerring baserer hele sin blogg på «ikke vont ment kritikk» om andre, hvor hun går inn for å provosere, er jo veldig spesielt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top