RETT FRA DYNA

Nå var det virkelig deilig å knuse hode i puten! Det har vært en skikkelig lang dag, men sånn er det alltid første hverdag etter langfri. Vi var på camping fra onsdag til mandag, og det var festligheter tre av dagene. Lykke i Sumpen, 40 årslag hos venner i Kristiansand, matlaging til den gjengen, og det hele endte jo med en sigarettglo inn på øyet til Doc og legevakt.

Det var jo egentlig ikke noe problem å stå opp tidlig i dag, medisinene gikk greit ned, på tross av min pilleskrekk og og smaken på det. Jobben gikk for så vidt OK den også, bare trettheten av medisinene ga seg. På vei hjem fra jobb henta eg journalist student, Charlotte, på togstasjonen på Kløfta, hun har vært med oss før, og var mandag med Redneck Cruisers. Nå skulle hun ha litt mer fra hverdagen vår. 

Det er jo null problem, vi stiller selvsagt opp om vi kan. I dag fikk hun virkelig oppleve vår hektiske hverdag. Doc var selvsagt forsinka hjem fra jobben, det var jo kø over alt. Planen var jo å grille, for det er jo vær til det, men det rakk vi ikke. Vi skulle på øving til det store togrøveriet, så det ble pølser på steikepanna. Mat er mat. 

På øving i dag gikk vi gjennom andre del av skuespillet, og vi fikk en tur med Tertitten. Det blir alltid mye latter og tøys når denne gjengen møtes, og ideene strømmer på så manus nesten blir ugjenkjennelig. Slik blir det til slutt et morsomt og ikke minst tøft teaterstykke av for barn. 

Når dette var ferdig kunne vi kjøre hjem og grille, det ble marinerte kalkunfilet med coleslaw og potetsalat. Og Charlotte fikk tatt noen fine bilder i kveldslyset før hun måtte tilbake til Kløfta stasjon. Gleder meg til å se bildene seinere, men nå har hun nok andre ting å tenke på med skole og eksamen. Nå står soving på plakaten her, vi tales i morgen!

4 thoughts on “RETT FRA DYNA

  1. Så bra at det ble en bra dag for dere å Charlotte ! 😃 Jeg gleder meg også masse til å se bildene hun tok hos oss i går ! Synd at ingen av oss får dratt til trøndelag å sett utstillinga hennes men :-/ Får krysse fingra for at hun får en bra karakter! Å det bør hun jo få, når hun har så mye bilder av oss og dere ! 👍🏻😍

  2. RedneckThea: Ja, vi håper jo på det beste for hennes del 😉 Hørte hun hadde en morsom dag mrd dere også, så det er jo bare supert! Hun har også vært med Hugsten og Jon Arild på raggen. Nå har hun fått med mye interessant fra både redneck living og raggerlivet, så det bør jo bli bra 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top