DETTE VAR JAGGU IKKE DUMT!

Nå har vi fått litt nok av denne varmen, så vi stakk rett og slett en tur opp på hytta i går. Her oppe er det ca 10 grader kaldere enn hjemme, og i dag har det også vært mye overskya her. Hytta ligger ca 900 moh, så det er friskere luft og passe svalt. Bare på ett døgn her oppe har formen min bedra seg kraftig, både magen og kroppen har det mye bedre. 

Svigers er også på hytta nå, så da er det jo ingen problem å være syk. Doc og svigers har forresten ommøblert litt, så det ble litt mer praktisk å bruke kjøkkenet. Doc benytta seg jo så klart av muligheten til å vise litt muskler, han er ikke så verst vet du, stram kar. Er vel derfor eg svarte ja når han kom med ring. 

Fra hytta har vi en helt nydelig utsikt, vi ser helt til Rondane når det er klarvær. Det er mye fin natur å se på her, skikkelig panoramautsikt fra stuevinduet, så det er vanskelig å mistrives her. I tillegg er det jo mye smale. Litt koselig er det jo for meg som avleggsbonde, men dem driter ned alt som er rundt hytta, og breker hele natta. 

Her har vi det uansett meget bra, og Tassen storkoser seg. Han er forøvrig livredd sauene som går her! Hver gang vi går tur er det noen som tramper og kommer i mot oss, da løper Tassen tilbake med halen mellom beina. Nei han blir nok aldri noe gjeterhund, det får holde med sofagris tenker eg. 

Doc har forresten satt bloggen på bilen nå, så den burde være lett gjenkjennelig. Ble det ikke kult da?

 

10 thoughts on “DETTE VAR JAGGU IKKE DUMT!

  1. Frisk å tynnere luft retter på det meste, apetitten vekkes også til live igjen… Kos dere mens dere kan… Fortsatt go sommer!

  2. Herlig å høre, her jobbes det for fullt, og må innrømme en ting da, savnet å se en hest i det flotte terrenget, men sauer er ålreite dyr de og 😉 fine Doc som er på gulljakt og 😉 herlig å gjøre noe fysisk, tenkte jeg skulle sende ham et spørsmål om å lage en merke til en safedør, skulle hatt teksten “Buffalo City Bank” 😉 må bare høre prisen først 😉

  3. Nickholas: Er ikke så mye hest oppå der nå, så vi får nøye oss med sau 😉
    Bare å sende Doc en mld på Facebook, han kan sikkert fikse trykk han 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top