En bra og spennende mandag!

Dette er en mandag eg kan like! Eg våkna uthvilt, energinivå på topp, ingen smerter, og kaffen var bedre enn alle andre mandager hittil i år. Var en svipptur ned i sofaen etter jobb, før eg spratt opp igjen. Kom brått på at eg rydda klær lørdagen for å kunne vaske mer klær søndag, hvilket eg tydeligvis hadde glemt. Satte på ei maskin før eg og Doc faktisk lagde middag sammen. Ja, det er sjelden, men han ville ha pølser i lompe, eg ville ha pølser med nudler. Dermed stekte han pølser og eg kokte disse lavkarbonudlene HER.

Hvordan åpne denne uten kniv? Les videre og se om det går!

Etter maten hang eg opp klær, og skulle egentlig satt på ei maskin til, men nå ebba energien ut. Var dette alt eg fikk denne uka? Her måtte noe gjøres, og hva gir energi? Jo, vitaminer og sånt, og hva er vel bedre da enn å kjøre på med frukt? Fant en ananas i kjøleskapet, og tenkte da å prøve et TikTok-triks.

Vri, bank, rull!

Først vrei eg av stilken, så banka eg hele ananasen med bunnen hardt ned i brødfjøla et par ganger. Så skulle den rulles hardt på sida frem og tilbake, med hele kroppsvekta. Etter denne prosessen skal man egentlig kunne plukke av de «bærene» bit for bit, altså de klumpene utenpå. Og da skal det liksom følge med en munnfull med frukt. Vel, det skjedde ikke. Eg måtte skjære den opp som vanlig, men den ble faktisk mye mer saftig etter den behandlinga da.

Nå sitter vi og følger valgvaken på TV2, ja, selv om det egentlig ikke var planen. Det ble plutselig litt spennende dette, og siden ananasen nå faktisk bærer frukter for energien, ser det ut som vi klarer å få dette med oss. Jada, vi har selvsagt stemt begge to, så vi har rett til å klage i fire nye år, selv om prognosene i skrivende stund ser bra ut!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “En bra og spennende mandag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top