Bort med tabu, vis beveren!

Mandag to dager på rad? Tja, eg trodde i alle fall det var mandag helt til tlf minna meg på en legetime i dag. Var ultrasløv og megatrøtt etter valgvake i natt, så det var jo i teorien selvforskyldt selv om eg var i seng før ett. Fast rutine med kaffe og noen runder på do, greit med produksjon, og plutselig var det tirsdag og legetime gitt. Var jo litt spent på den legetimen siden gårsdagens ananas ga meg litt mer enn bare energi.

Legetimen i dag var bestilt av flere grunner. Nå har eg opplevd forandringer i mine kvinnelige kroppsdeler etter vaksina, altså uregelmessig mens, for å si det rett ut. Vi kaller en spade for en spade her, ingen tabu, halve verdens befolkning har dette fenomenet mens. Men for noen uker siden møtte eg ei eg ikke har snakka med på lenge, og vi kom da, etter en grei dose gla’skvett i glasset, inn på dette tema.

Det er litt pinlig å ligge sånn uten benklær fremfor legen, men det er viktig! Og ja, lilla camotights er undervurdert på sofaen.

Da hun spurte når eg hadde tatt celleprøve sist fikk det meg til å tenke, for det har eg ikke gjort siden før eg ble sammen med Doc. Kan faktisk ikke huske når. Legetimen i dag bestod dermed av en full sjekk av beveren, både av eventuelle hormonforandringer, og da denne celleprøven selvsagt.

Jaggu er det ubehagelig å skreve frem hele rørklamma til en fremmed ny lege, ja, selv om det var ei dame, men det MÅ faktisk gjøres av og til, bare for å være på den sikre sida. Det anbefales hvert tredje år, så at eg nå har venta i sikkert bort imot ti år er nok i lengste laget. Nå er det i alle fall overstått, og svaret kommer om ca tre uker. Da er det tre år til neste, så sant de ikke finner sot i hylsteret.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

5 thoughts on “Bort med tabu, vis beveren!

  1. Jeg gjorde det samme for 2 uker siden og jeg hadde også ventet i 8 år…. På tide å ta vare på seg selv også og ikke bare de andre rundt oss 😉

  2. Kan love deg at det å skreve og vise beveren til EN lege/gynekolog er mye bedre enn, uten å overdrive, 10-15 leger/gynekologer som ble min konsekvens etter å ha drøyd denne celleprøva aaalt for lenge og dermed endte opp med livmorhalskreft 🤷🏼‍♀️ Heldigvis frisk i dag da! Men godt å høre at du kom deg avgårde, krysser fingrene for fine prøver 🤞🏽💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top