Ville jo bare være lat!

For et driv denne lillelørdagen har hatt! Full fart på jobben i dag. Vi har veldig mye å gjøre nå, og da går dagene så fort at man glemmer nesten lunsjen. Du aner ikke hvor underbart det var å slenge ræva ned på en stol i kantina. Kloggene mine har ikke gått så mange raske steg på lenge, kanskje de burde få navnet raske klogger? Kjennes på føttene i alle fall!

Før eg dro hjem gjorde eg den blemma å love Doc noe godt til middag om han bare skrelte poteter, og satte de på når eg kjørte fra jobb. Dermed utgikk hvile på sofaen til fordel for å stå ved grytene i dag. Middagen ble kjøttdeig og litt godt grønt i en noe modifisert Toro kjøttdeigsaus, servert sammen med potetstappe. Ikke noe heksekunst, men hardt nok for føttene å stå med etter en hard dag på jobb.

Omsider kunne eg endelig sitte meg ned og spise, og etterpå la eg meg langflat på sofaen. Tanken var å bare bli der til kvelden, men den gang ei. Siden eg klarte å trumfe gjennom en utsettelse av støvsugeren i går, tok Doc og Tassen seg en tur, og det siste han sa var «Nå går je lang tur med Tass så du rekker å støvsuge før vi er tilbars»

Du og eg sofa, du og eg. Endelig!

Selv om ingen av cellene i kroppen min hadde planer om å reise seg fra sofaen, måtte eg bare gjøre meg hard. Støvsugeren gikk nok litt fort over flatene, men det får gå. De mest synlige kaninene til Tassen ble borte, så eg kunne atter en gang slenge meg på sofaen. Nå med et glass kald Pepsi max og en bitte liten pose chips, det er jo tross alt lillelørdag.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top