Mye energi og mange baller i lufta!

I dag begynte eg å blogge i ene pausen på jobb, for eg ble så inspirert av en podcast. Eg hadde egentlig skrevet ganske så mye og ikke minst bra, for eg ble engasjert i «alkoholpolitikken» til Farskapet. Eg for min del synes det hørtes fryktelig strengt ut, men ellers er det jo en artig og interessant podcast. Men så ble eg plutselig inspirert av flere ting.

Litt seinere ble eg engasjert i en annen pod, disse luringene i Stå opp får humøret opp uansett hvor lite kaffe man har konsumert. Det er min «go to» pod for å komme i gang på jobb, så eg priser herren lykkelig for at den oppdateres daglig. Og denne uka er til og med Olav på Fire stjerners middag, hvilket kan bli interessant, venter på hans kjappe replikker der.

Her blir vi liggende ut kvelden.

Nei vi kan ikke bare snakke om podcast, selv om de er verdt å nevne. Eg hadde faktisk noe annet på hjertet sånn egentlig. Ja det blir litt diverse i dette innlegget, men sånn er ofte mandagen. Man er opplagt, har mange baller i lufta, og ender opp med fjas, og blir til slutt liggende på sofaen.

Vel, eg var litt bange for at eg ikke fikk brukt opp dippen fra fredagen. Det vil si, eg glemte den helt lørdagen, og søndagen var det tomt for chips. Når man da er i mot matsvinn, hva gjør man da? Jo, man må faktisk bare ofre diett og kjøpe en pose chips for å få brukt opp dippen. Dermed har vi i kveld kverka en hel pose chips med god samvittighet.

Bare å dele opp og dyppe i rømmedressing!

Og så var det middagen i dag da, den må bare nevnes, for den var helt topp selvom det ikke var av sunneste sorten. Lærte det faktisk på TikTok. Eg strimla en halv pizzadeig og fletta inn noen grillpølser, pensla godt på med egg, strødde over bittelitt ost, og krydra med maldonsalt og pepper. Det sto i ovnen i va 20 min på 200 grader, og var helt nydelig med rømmedressing.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top