Gikk på en real smell!

Du husker kanskje at vi skreiv for en stund siden om hvor bra denne nettshoppingen fungerte? Vi var så fornøyd med både netthandel og klikk og hent, for det er så lettvint nå som alt er stengt, og man slipper ende opp med alt mulig unødvendig tull på vei til kassen. Vi har jo til og med fått samla noen av våre favorittbutikker i et digitalt kjøpesenter, det finner du HER.

Jadda, kjempegreier, ikke sant? Jepp, så lenge man handler fra seriøse butikker er dette bare fryd og gammen. Verre er det når man handler på ukjente nettbutikker, og det skal du få se litt mer av her.

Gikk nok på en smell der ja!

Ei venninne sendte meg en dag en link til noe hun visste eg ville digge. Levi’s slippers! Slippers laga av gamle Levi’s bukser. Kunne det bli bedre? Eneste som er bedre enn Levi’s må være Wrangler, og slippers digger eg, så eg overtalte Doc til å gi meg dette i bursdagsgave, hvilket han gikk med på om eg bare bestilte selv.

Tida gikk, og omsider kom pakken i posten i dag. Gjett om eg var spent! Der lå slippersene som eg hadde planer om å ha i vogna, de som skulle være litt penere enn gamle utslitte Adidas slippersene.

Det peneste på disse slippersene må være plattfoten min som velter seg ut! Ikke mye lik originalen til venstre!

Vel, vet ikke hvor eg skal begynne. For det første lukta det dekksenter da eg åpna esken, og de sålene setter mer merker enn en 240 på tørr asfalt. For det andre har ingen til her noe som helst med Levi’s å gjøre, og for det tredje så gjør fasong og vekt på sålen det helt umulig å ta seg fremover uten å se dritetrengt ut.

Bare hold dere fint unna jourlacy.com, det var bortkasta penger. Men eg har heldigvis ordna meg en annen gave til meg selv, fordi eg fortjener det. Har ikke sagt det til Doc enda, så da merker eg i kveld om han faktisk leser bloggen! Eg har nemlig klikka hjem denne HER Wrangler skjorta, og venter den innen få dager. Regner med den er hakket bedre, for den er fra kjent butikk.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Gikk på en real smell!

  1. Godt å vite at noen kan dele bomkjøp, så slipper jeg å gjøre det samme, selv om det var synd.😉 De opprinnelige slippersene ser jo kule ut.👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top