Ikke bobilen som laga bryet i dag!

Siden eg nå har starta hvert innlegg det siste med hvordan eg har grepet dagene på jobb, passer det seg vel å si nå at eg ikke kom meg på jobb i dag. Det at vi har stått på så iherdig med bobilen, samt kraftige væromslag med lyn og torden, har gjort utslag for helsa. Både ledd, muskler og mage verkte, og kroppen skreik etter en liten pause. Da ble det sånn.

Dermed starta dagen i dag på sofaen med Tassen, vi slappa av og delte broderlig middagsrester fra i går. Tassen var naturligvis godt fornøyd med dette. Og etter ei håndfull painkillers kunne eg sikkert ha jobba litt, men røde trekanter holdt meg unna rattet.

Eg satte meg rett og slett ut i bobilen og gikk gjennom skap og skuffer, tok et overblikk over hva vi sikkert aldri kommer til å bruke. Det var hele 12 kg eg bar ut av den, og da var det stort sett ting fra kjøkken og bad. Og så tømte eg vanndunken til airconditionanlegget, der var det ca 10 kg.

Gutta er enige i at det er topp med godvær så vi kan være ute mer!

Doc kom hjem, og middagen ble såre enkel, pølser i lomper med det eminente tilbehøret ketchup og sennep. Siden har vi bare vært ute, og litt seinere på kvelden kom noen meget hyggelige mennesker innom. De skulle på bobiltur, og hadde med en forsinket gave til både vår bryllupsdag og Doc’s 50 årsdag. Det ble selvsagt litt trivelig bobilprat før de dro videre. Og nå tar vi rett og slett kvelden før den tar oss.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Ikke bobilen som laga bryet i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top