Et artig men sikkert sunnhetstegn!

Er det seriøst normalt at en mann på 49 sitter og ler av sin egen fjert? For det skjedde akkurat nå da eg åpna tastelåsen for å rable ned noen ord for dagen. De få gangene han slipper en promp ellers, pleier han bare skule bort på meg for å se om eg la merke til det, og ja eg merker når Doc slipper en. Enten høres den, eller så lukter den, innimellom begge deler. Ikke til å unngå. Nå var den altså så høylytt at Doc sikkert ikke turte annet enn å komme med en noe nervøs latter.

Når han akkurat har sluppet en liten braker.

Eg skal kanskje ikke si noe på det, for hvem har ikke luft i magen av og til? Selv prøver eg så langt det lar seg gjøre å unngå fising fremfor både Doc og egentlig hvem som helst andre. Det bør likevel for ordens skyld nevnes at eg glemmer meg litt når eg tror eg er aleine.

Trodde eg var aleine i går!

F.eks når Doc er ute med Tassen og eg ligger på sofaen, da bryr eg meg lite. Problemet oppstår når Doc og Tassen kommer inn litt fortere enn beregna, og Doc begynner å sjekke pelsen på Tassen fordi det lukter rart i stua. Eller når eg tror Doc er ute og eg slipper litt vind, da kommer han løpende med peikefingeren for å poengtere at han ikke er den eneste.

Ja sånn er det faktisk. Alle promper. Det kommer dessverre ikke verken regnbuer, enhjørninger eller blomster ut ræva på kvinns. Fun fackt; det er bra for helsa å fise, godt for både fordøyelsen, immunforsvaret og hjerte, og ikke minst er fis et tegn på sunnhet. Slanke sunne mennesker fiser mer, så om du er oppblåst er det mer sannsynlig at du har god helse enn at det er cøliaki. Skål for prompen, nå tar vi helg!

2 thoughts on “Et artig men sikkert sunnhetstegn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top