Endeliiig!!!!!!!

Litt tung start i dag. Du skjønner det at grunnen til at eg kommer tids nok på jobb vanligvis er jo fordi eg må bli ferdig på badet før Doc skal stå opp. Han har ferie disse dager, og når da eg har all verdens med tid, ja da bruker eg all verdens med tid. Synd men sant, men samtidig positivt at eg har mer respekt for mannen enn noe annet da. Vel, eg kjørte i meg en sånn HER og freste avgårde i retning jobb. 

Det gikk ellers veldig greit på jobben, tida gikk fort, og restene fra gårsdagens pizza ble en utmerket lunsj. De siste minuttene på jobb ble eg stående og sjekke VG på PC’en, lettere frustrert over at det skal ta så fryktelig lang tid med disse vaksinene. Mens eg står der tikker det inn en SMS som nesten får meg til å dåne.

Er det håp for å kanskje fylle opp dette tunet med folk igjen snart?

Skjelven i knærne leser eg den minst tre ganger, bare for å forsikre meg at den er ekte, at ikke vedlagt link er svindel. Da eg omsider velger å stole på den, klikker inn og ser, går det opp for meg at det endelig er min tur. Eg har pokker meg fått time til vaksine! ENDELIG! Eg er i gruppe 4 fordi eg har hjertefeil i tillegg til at eg går på immunhemmende medisin for crohns, så gleden er veldig stor over at eg snart slipper å være bekymra for hva som kan skje om eg får korona.

Glad og fornøyd over mitt ferske håp rusla eg inn på senteret på Kløfta. Måtte ha noen medisiner på apoteket, og jaggu noen på polet også. På sistnevnte filial ble det bare vin, men uansett kjekt å ha til påske. Og videre gikk turen innom Meny for å ta storhandelen for denne høytiden.

Etter å ha fått tradisjonen med pinnekjøtt i påsken inn med morsmelka, er det klart at Doc ikke har noe han skulle sagt. Påskeaften er ment for pinnekjøtt. Skuffelsen var derfor til å ta og føle på da de ikke klarte å oppdrive verken pinnekjøtt eller smalahåve, og eg ble vandrende hvileløst rundt på Meny i et godt kvarter før eg kom på at vi har villsvin i fryseren. Da var det bare å raske med noen rotgrønnsaker, så er påskemiddagen redda. Kanskje vi til og med har en ny tradisjon?

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top