Det føltes forgjeves!

Her er det noe som ikke stemmer. Nå har vi glemt noe her. Siste søndag i mars, og vi har ikke hatt spørsmål og svar denne mnd! Vil dere ha det? Kan jo ta den på onsdag kanskje da, bare å fyre løs med spørsmål. Kan legge ut sånn anonym spørsmålsetikett på snap om det er ønskelig.

Det har igjen vært ei produktiv helg her. I går kunne du lese om chipssvindel, bilskruing og overraskende vellykka brødbakst, og i dag har vi fortsatt. Doc har stort sett vært ute, og eg er faktisk litt usikker på hva han har drevet med sånn egentlig. Tror han kan ha rydda bort noen julelys, gjort siste rest på Subaruen og rydda garasjen. Er i alle fall det han påstår.

I gang med vårrengjøring! Er spylervæske på den flaska ja.

Eg har i mellomtida gått på med friskt mot inne. Nå som våren er i anmarsj og sola belyser rusk og snusk i alle rom her, da er det bare å finne frem støvsugeren og spylervæska og sette i gang. Finner ikke min sånn HER nå, så det får eg ta neste gang eg tørker støv.

Støvsuging forekommer titt og ofte det, så den saken er biff. Nå skulle eg i tillegg vaske vinduene grundig innvendig og utvendig, ikke største jobben kanskje. Det var nå bare å brette opp ermene og begynne.

Væromslag vettu…

Dette gikk strålende helt til eg kom til kjøkkenvinduene, da det begynte å skye til. Rakk bare å vaske de innvendig og snu de før det begynte å dryppe, og innen eg ble ferdig striregna det skikkelig. Hvem tror du satt igjen på kjøkkenbenken søkk våt med en fuktig tørkerull, flekkete vinduer og ikke minst elektrisk hår etter å ha holdt gardina oppe med hode?

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top