Mye latter i helga!

Jaggu så visst kunne eg fint ha gleda meg til denne helga. Var på ingen måte i form da eg dro hjem fredagen, men visste vi skulle bort, og holdt humøret oppe. Da vi kom frem var det bare en liten gjeng, det vil si, ikke bare bare det. Det var en veldig fin gjeng, og stemningen var skikkelig laid back og behagelig. Null stress, bare veldig koselig og morsomt.

Johnny hadde til og med ordna stjernehimmel med Nordlys, perfekt for ei avslappende helg.

Hva Johnny, Kjetil, Svein og Doc dreiv med fredagen aner eg ikke, men vi damene sto på kjøkkenet. Søstrene Ki og Marit tok ansvar mens Siw og eg prøvde å bidra som best vi kunne med moralsk støtte og godt i glass. En ting er i alle fall sikkert, alle fire lo og skravla like godt. Burgerne ble helt himmelsk gode, desserten ble vin og dram i sofaen, og innen kl 23 var alle hoder på sine puter. Ikke bare eg som var sliten der nei.

En dypt konsentrert gjeng som rulla intet mindre enn 80 vårruller!

Lørdagen var det først fellesfrokost, og etterpå var det så fint vær at vi ble sittende ute i flere timer. Sol og 17 grader, helt utrolig! Etterhvert skulle neste måltid forberedes, og mens damene begynte på kjøkkenet sto kara igjen ute og fiksa badstua. Alle hadde noe å drive med, og tafatte meg prøvde å bidra uten å helt vite hva eg skulle gjøre. Da fyllet var ferdig ble det rullelag hvor flere ble med å rulle vårruller, nesten som juleverksted dette her.

Til middag forspiste vi oss på de nydelige vårrullene, og etterpå stakk kara i badstua ei god stund. Skulle ikke tro det var voksne karer ut fra humornivået deres, uten å formidle alt her, men vi lo godt vi også. Vi damene fortsatte skravla i sofaen, hvor noen strikka, noen sydde, noen (meg) lå henslengt og lot maten sige. Ikke heller i går lot vi det ble seint, tror faktisk vi var i seng før 22.30. Gud for ei herlig helg da, avslapping i sosialt samvær er ikke dumt.

Alt før kl 10 i morges var alle dratt, godt å komme seg avgårde tidlig. Tassen henta vi på vei hjem, han har kosa seg masse hos «tante og onkel» i helga. Hjemme ble middagen rester av helgas vårruller, fortsatt like gode. Nå har vi endelig fått sett Forræder og Maskorama, så nå tør eg åpne sosiale media igjen!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top