Avlyst to ferier til utlandet!

Noe av det første eg gjorde på jobb i dag var å sjekke kalenderen, for eg har to timer på Ahus denne uka, og måtte dobbeltsjekke dato. Da eg oppdaga at det bare er to uker til første ferieuka mi ble eg så gira at eg glemte å sjekke timene mine. Heldigvis har eg fått SMS med timene, så det ordna seg, men eg har snart ferie!

Årets ferie har blitt forandra mye, og er derfor delt opp litt rart. Jobben har også brukt vår femte ferieuke på jul og påske, så for meg som liker å reise mye er det ikke alltid like enkelt å få kabalen til å gå opp. Nå har det jo i tillegg blitt forandra flere ganger på grunn av situasjonen verden er i.

Fra tidligere opptak på charterferie i syden

I mars måned skulle eg egentlig hatt første ferieuka, hadde til og med kjøpt denne HER for turen (noe eg aldri pleier bruke). Vi var invitert til Tenerife for å spille inn litt galskap til TV, men dette ble selvsagt avblåst på grunn av korona. Det er egentlig greit, vi forstår situasjonen selv om det er kipt å gå glipp av en sydentur. Dermed hadde eg plutselig ei uke tilgode her.

Så skulle eg ha noen dager i juni, for vi pleier å reise på countryfestivalen i Skjåk. Det ble også avlyst, men vi vil likevel ha ferie i slutten av juni, så eg la til noen av feriedagene fra mars, og har da ei uke om 14 dager. Det blir en avslappa tur til familien, lenge siden vi har vært der uten at det er noe spesielt som skjer, så eg savner å bare være der og slappe av.

Sist vi var i Texas var bryllupsreisa, dette bilde av Doc er tatt for ganske nøyaktig 5 år siden

I oktober hadde vi planlagt en tur til Texas. Hilljacks er invitert til å spille på en countryfestival der, og vi takker ikke nei til å få oppleve de i Texas. Hvordan det blir med festivalen vet vi ikke enda, men vi har valgt å avlyse vår tur da vi vil være på den sikre siden. Dessuten regner eg med man fortsatt må i ubetalt karantene etter utenlandsreiser når den tid kommer. Plutselig nesten to uker tilgode her også.

I juli skulle eg også ha noen dager, for da er det festligheter på Vestlandet, og vi skulle videre på camping etterpå. Nå blir det heller to uker i juli, så får vi god tid på Vestlandet med mye fisking og camping. Det ser ut til å kunne bli en fin tur, og vi gleder oss veldig.


Alt i alt blir det nok en veldig fin sommer med mange nære og kjære rundt oss. Vi er bare så veldig spent på hvordan trafikken vil bli, og hvor mange som aldri har hatt bilferie, som nå skal kjøre med stor campingvogn for første gang. Min oppfordring er; vær tålmodige, ta det pent, ingen har råd til å møte for mange verdensmestere. Vi er alle naboer på veien denne sesongen. En riktig god sommer og hjemmeferie ønskes alle!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

9 thoughts on “Avlyst to ferier til utlandet!

  1. Har kjørt mine mil som rabbagast med 2 nivå på gasspedalen helt inn/helt ut… Nå orker jeg ikke lenger, blir sliten, man omtrent ser drivstoffnåla går mot null, og fakta f… gjennomsnittshastigheten blir lavere.

    Kjørte nordover nettopp, homdt ca 85 på nåla i 80 soner og 95 i 90 soner, passa på lovlig hastighet i øvroge soner. Endte på ett snitt på 75km/t over en distanse på 1175 km og litt over 16 timer effektiv kjøring.
    Ha en god ferie dit dere drar, blir sikkert knall de tura også

  2. og plutselig ble jeg enda mer glad for at vi skal ta toget til Bergen og ikke kjøre bil. huff, håper ikke det blir fullstendig kaos. håper folk tar det pent. men blir det egentlig så veldig mange flere på veien? det kommer jo alltid mange utenlands fra også. også er det vel også mange som gjør som oss og booker hotell kanskje. hva vet vel jeg. også har man jo de faste hyttefolkene. hm… kanskje det ikke blir så gæli? uansett håper jeg dere får en kjempe flott ferie.

    1. Caravanbutikkene har hatt det meget travelt i det siste, salget på både bobil og vogn har økt kraftig nå. Regner med det blir mange «nye» campere på veiene. I pinsen var de fleste campingplasser fullbooka flere uker i forveien 😅

  3. såpass ja. det viste jeg ikke. men er jo fint at folk lærer seg litt om campinglivet også da. det er jo så mye fin natur og så mye koselig man kan gjøre ute nat det trenger å koste så mye. Norge har mye å by på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top