Vi stakk av på singles day!

Reklame |

Sleit litt med å glede meg til helg i dag for formen har vært helt rævva, likevel klarte eg å være effektiv på jobben. Kan ha noe å gjøre med at eg sneik til meg de enkleste ordrene da, har ikke litt dårlig samvittighet for det. Hjemme dytta eg nedpå noe rester med ost på, og løp gjennom dusjen, da kom helgefølelsen snikende. Mye kan fikses med ost og vann vettu!

Aldri feil med tur i bobil selv om baken på den kan indikere noe annet!

Nå er det jo ei litt treig tid her på berget. Dagene er grå og det er lite som skjer, så da vi ble invitert på campen til venner var vi ikke sein å be. Vi tok ut bobilen, pakka i en fei, og leverte Tassen hos «onkel og tante» før Doc la klampen i bånd mot bedre tider. Denne helga skal vi ikke bare slappe av, vi skal også kose oss i sosialt samvær.

Noen andre som kan benytte denne dagen til å kose seg ekstra er alle som er enslige, for visste du at det er Singles day i dag? De singles dag! Det er liksom dagen da single kan gi litt faen i verden og unne seg noe ekstra. Kanskje det er handelstanden som digger det mest, men gjør det noe da? Om single vil kose seg litt ekstra skal DENNE 🔞 (for henne) og DENNE 🔞 (for han) visst nok være helt toppers, har eg hørt.

Det blir ei bra helg dette!

Nei, nå nærmer vi oss destinasjon, har hatt en pitstop på bolaget for å hente en kartong drivstoff og litt smurning til oss selv, så nå blir det nok stille fra denne kanten utover kvelden. Vi tales! Kos dere og ha ei fortreffelig helg!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top