Skal sommeren ende sånn?

Eg som skulle bli flinkere å poste blogg litt tidligere på kvelden, og nå er det snart leggetid igjen. Det får stå sin prøve, tror kanskje mange har blitt vant til mine seine innlegg nå. Sommeren har jo bydd på lange ettermiddager og seine fine kvelder, så vi får krysse fingrene for at de fine kveldene fortsetter utover høsten.

Var nok litt ekstra tungt å stå opp i dag, for ikke bare er eg tilbake i full jobb, Doc er også tilbake. Det betyr jo da selvsagt at vi må sloss om badet om morgenen, så den første som kryper ut av dyna er sikra dassen. Jepp, eg krøp ut av dyna et kvarter tidligere enn vanlig, og utrolig nok var badet så og si klart når Doc kom trampende ned trappa litt etterpå.

På jobben fortsatte magesmertene i samme skala, men eg klarte til en viss grad å overse det, for eg hadde masse energi. Det begynner også å bli litt mer å gjøre, så dagen går litt fortere nå. Ja i tillegg til de vanlige doturene, så går tida på jobben fort. Livet leker!

Så blid da, helt til eg smakte på det…

Etter jobb skulle eg ta meg av handlinga i mot at Doc lagde middag. Eg tenkte å være litt hyggelig da, så eg kjøpte litt forskjellige fiskemiddager, og en pizza. Jepp, Doc valgte pizzaen i dag gitt, ingen bombe der altså. Til dessert hadde eg kjøpt jordbær, for butikken hadde flere svære skilt som lovde svenske jordbær. Skuffelsen var stor da eg etter pizzaen oppdaga at det bare var polske bær uten smak, bare litt sur. Kanskje vi nå har spist årets siste skål med jordbær og fløte?

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top