Egentid du liksom…!

Ny dag nye muligheter! I dag lot eg Doc gå først på badet, eg var rett og slett for trøtt til å løpe om kapp. Sov et godt kvarter ekstra, og ble nok en smule mer opplagt der ja. Kom meg likevel tidsnok på jobb, fylte opp kaffekoppen og vannflaska, slukte en sånn HER, og satte i gang. Ja, for nå må eg skjerpe inn brusinntaket igjen, er redd det er grunnen til noen av smertene.

Joda, ganske så riktig, etter to dager uten Pepsi max er faktisk magen bedre. Pokker og! Men da blir det bare mer å glede seg til i helga i det minste, både Pepsi max og chips. Så eg hadde altså ikke noe mageknip på jobben i dag, og pms er i ferd med å gå over igjen. Da krysser eg fingrene for at ujevn pms som bivirkning av vaksina er i ferd med å gi seg.

Tror nok en del nå har fått med seg at eg er glad i fisk, så når eg får bestemme…

Vel hjemme ble eg møtt av en dritetrengt Tass, og ingen mann. Doc ble sein hjem fra jobb i dag, men det hadde han sagt fra om på forhånd. Eg tenkte jo som gressenker ofte gjør, egentid og serier på Netflix!! Men neida, da eg ringte for å høre hvor han var fikk eg til svar at eg kunne starte på middagen. Greit, skulle eg lage middag måtte det bli fisk!

Fiskeburgere og røsti poteter var alt kjøpt inn, og gulrøtter hadde vi, så det var bare å sette i gang her. Fant jaggu en pose Hollandaisesaus fra vår gode medhjelper Toro her også. For de som nå tenker «wow så bra, kjøttfri middag!» kan vi meddele at det var bacon i fiskeburgerne. Doc parkerte i det eg slo av platene, kunne ikke vært bedre planlagt, men eg kunne fått mer egentid da. Maten smakte himmelsk, og eg sovna på sofaen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

3 thoughts on “Egentid du liksom…!

  1. Litt problemer med magen selv. Fant ut at Pepsi Max, min 0,5 til 1,5 liter must have drikke per dag, bidrar mye til dette. Blander i litt vann og det hjelper. Smaker ikke så godt, men man venner deg til det og er mye bedre enn bare vann! God bedring ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top