Dette sparer vi penger på!

Ja nå har det meste altså vært stengt her ei god stund. Det er ikke det at vi har det rivende behovet for å rusle i klesbutikker og kjenne på stoffet i samtlige plagg, selv om det behovet hos noen er like sterkt som kjønnsdrifta. Nei vi handler for det meste på litt mer praktiske butikker, men så er jo ikke de åpne heller nå da.

For all del, vi har faktisk et slags eget digitalt shoppingsenter hvor vi har samla en del av nettbutikkene vi liker. De finner du HER, og leveringstida er ikke så aller verst. Mange gode tilbud der nå!

Som det våkne blikket muligens kan ha fått med seg har jo vi drevet med mye rart denne våren. Det har for det meste gått i ved og hage, og vi trenger naturligvis utstyr til dette, men det er ikke bare bare for enkle bygdefolk.

Både duk og bedgjærde er kjøpt på «Klikk og hent», uten at vi dro med noe rask vi ikke trengte.

Er jo ikke noen hemmelighet at vi har vært borti netthandel før, men nå har det kommet så mye nytt, og ikke minst mer fancy måter å handle på. Dette fenomenet «Klikk og hent» må være det mest geniale som har kommet ut av denne pandemien, og vi håper faktisk det blir værende.

Skulle man plutselig trenge noen bildeler, et kjede og litt olje til motorsaga, da er det bare å kjøpe det på nett, og få det levert på parkeringen samme dag. Vi slipper gå gjennom en hel butikk og komme ut med en bærepose full av «kjekt å ha», som vi en halvtime seinere har glemt at vi har kjøpt. Nå handler vi kun det vi faktisk trenger, og sparer nok en god del på denne måten.

Denne har vi hatt i nesten to mnd nå!

Den digitale verdens versjon av å hoppe etter Wirkola må være å shoppe etter «klikk og hent»! Men skulle vi dra frem noe negativt ved dette, da må det være at det ikke er like enkelt å se størrelsen på ting. Som da Doc skulle ta med en tørkerull fra Biltema i vinter, og kom hjem med en garasjerull på 10 kg. Men ikke engang det var særlig negativt, for den står fortsatt på kjøkkenbenken, og vi er ikke halvveis engang!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Dette sparer vi penger på!

  1. Klikk og hent har eksistert en del år før pandemien altså, men ja det er en enkel og grei måte å handle på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top