50 årsgave til Doc!

Det har seg sånn at Doc nå begynner å nærme seg en voksen mann, på fredag fyller han intet mindre enn 50 år. Eg har lenge vært i beit på hva eg skulle finne på til denne gubben, for han har jo egentlig det meste, og det han ønsker seg er i en prisklasse som er udiskutabel.

I dag måtte eg iverksette noen tiltak, så eg spurte etter tips på både snap og insta, hvilket var bra for inspirasjonen. Det kom inn så mange artige tips at det nesten ble vanskelig å velge, så eg gikk for noe eg vet blir satt pris på i lang tid.

Så fornøyd med egen innsats nå!

Det har vært litt av ei melkerute for å hente inn både her og der. Skulle du nå være nysgjerrig må eg nok be deg vente til helga, for så lenge Doc har kapasitet til å lese blogg ville det vært dumt om eg røper noe her. Det blir garantert ekstra spennende å gi det, og eg kan si så mye at det er den kuleste gaven eg har gitt noen!

Nå skal det nevnes at han får to gaver, men den ene vet han om, det samme han får hver bursdag, fornyelse av abonnement på Donaldblad. Verre er det med denne eg har ordna i dag, som skal være fra meg og dattera hans. Gaven ligger nå gjemt på en veldig lur plass. Nei ikke på vår tomt, det hadde eg ikke turt, for da hadde jubilanten garantert finkjemmet hele eiendommen. Han sier han ikke er nysgjerrig, men JO det er han så absolutt!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “50 årsgave til Doc!

  1. Spennende. Og dubhar helt rett, vi sier vi ikke bryr oss, men detber ei forbbanna løgn😂😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top