Oppdaga en vesentlig feil!

Har vært litt halvdårlig de siste to ukene, og rett og slett trodd det var et nytt oppbluss på vei igjen her. Har gått litt av disse HER, men så oppdaga eg plutselig hvorfor. Siste resept inneholdt nemlig feil dose av pillene eg tar, så der har vi en logisk forklaring. Da er det bare å ta dobbelt opp frem til neste resept, så er eg kvikk og rask innen kort tid.

Nei det er slettes ikke verst når man finner sånne løsninger. Smertene avtar, og energien har steget betraktelig. Dermed har eg fått drevet litt med gaven til Doc i dag. Har forresten fått god hjelp av flere på den, og det settes virkelig pris på alle som bidrar! Gleder meg bare mer og mer til å gi gaven, og å vise dere bilder av hva det er!

Drevet ute i hele dag, da var det godt å innta sofaen!

Ellers vil eg bare få nevne at nå er det muligheter for god musikk rett i fra den gode gamle lineære tittekassa. Om du ikke har sett på The Voice i år vil eg bare tipse deg om å gjøre det, for der er det med en som har en heftig countrystemme. Uansett hva Erlend synger høres det bare helt konge ut.

I morgen starter livesendingene hvor man kan stemme på de deltakerne man vil ha med videre, så om du vil høre mer countryinspirert musikk på fredagene er det bare å stemme på Erlend. Info om hvordan man stemmer kommer garantert på skjermen i morgen, programmet går fredager kl 20 på TV 2. Og joda, det er mulig eg legger ut en påminnelse på snap og instastory i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top