Da er je jaggu mæ 50 gitt!

Nå har jeg kommet dit i livet at jeg har begynt å tenkte seriøst på alderdommen, resten av fremtiden og dauen, så da begynner man å tenkte litt tilbake på livet hvordan barndommen og ungdomstida var.

Mæ, mor, far og hunden Teimi

Jeg ble oppfostra av to flotte og snille foreldre på en flott plass i Odalen med en litt eldre bror som forsåvidt var lett og lure, men takk faen for at han var en rolig og behersket kær noe han forsatt er. Hvis ikke hadde det nok vanket mere julig enn det vart.

Min tålmodige storebror

Selv var jeg nok en litt håpløs liten krabat med alt for mye rare ideer i skallen, noe jeg tror mutter og fatter til tider kunne mene var slitsomt, men men det gikk jo stort sett greit med alle hyssa jeg fant på. Noen arm- og beinbrudd vart det jo. Vi lekte jo i skauen med de ting vi fikk tak i av økser, kniver og andre ting, men sånn var vel helt vanlig.

Var aldri kjedelig hos oss!

Ja sånn gikk nå barndoms åra med skrubbsår og lek. Så skled man over i tenåra med mopeder, biler og litt festing så fort man klarte å få stjælt seg en dram. Tror nok det var noen som engsta seg litt i den tia, ja trur jaggu dem gjør det litt enda også.

Prøvd litt forskjellige sveiser også, men denne får je itte lov av dragen å spara tilbake.

Når jeg sitter her og tenker er det litt forunderlig at det har gått så bra som det har. Vart mange turer nedover til sydens land, der man fikk prøvd ut slik odals-engelsk, hvilket mer enn en gang satte meg i de utroligste situasjoner, men som jeg alltid kom meg ut av. Tror også jeg måtte ringe hjem et par ganger etter mere midler også. Ja ja er nok ikke den eneste som har gjort det.

Hatt noen artige biler ja

Tia gikk å jeg klarte å få både ei kjempe flott datter og fått gifte meg med ei flott vestlandskjærring. Klarer ikke helt å finne noe jeg angrer på at jeg har gjort, snarere det jeg ikke har gjort. Noe av det er det forsatt muligheter for, så vi får se hva fremtiden bringer. Så sånn alt i alt har jeg så langt hatt et godt og innholdsrikt liv, mye takket være flotte foreldre. Mange flotte mennesker møter man i løpet av livet som setter spor. Noen har dessverre reist videre, men ikke glemt.

Dattera mi er nok itte så ulik mæ, her fra vi begge var ung!

I dag så har jeg blitt 50 år alt, og man må jo bare innse at man har levd godt over halve livet, og at man faktisk begynner å tenke litt anderledels enn man bare gjorde for få år siden. Så mine venner ta vare på hverandre for tia går jævlig fort!


Stor skål fra Doc!

 

 

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

24 thoughts on “Da er je jaggu mæ 50 gitt!

 1. Ai ai ai, gått fra å være i 30-40 åra til og bli i 50-60 åra! Velkommen i klubben og gratulerer så mye. 🤠

 2. Grattis med dagen unge mann.

  Skål fra Lørenskauen, ligg ett svangerskap ca forran deg i løypa i alder.
  50 er de nye 30 sies det.

  Ha ei knall feiring med dine

 3. Gratulerer med dagen unge mann. Og vælkømmen etter.
  Det er nå tida for store hyss kjem. 🤣🤣
  Men kos deg på tørpe..
  Med dei nærmeste. 🎂🎂🎂👍

 4. Gratulerer med den stor dagen🥂🎂 Regner med dama har planlagt noen overraskelser i løpet av dagen 🍻

 5. Gratulerer med dagen. 🥳🎂🎁
  Juuhuuu. 🤘🏻🤠🤘🏻 50 er da ingen alder, det er da bare ett tall. Kos dere i helgen.
  Hilsen Katharina & Raymond
  (Rødtangen Camping)

 6. Hipp hurra til deg,heiser flagget til topps for deg. Gratulerer med dagen. Håper du får en fin feiring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top