Fra torturkammer til sofa – Doc er hjemme!

Da har onkel reisene Doc landet trygt og godt i sofaen hjemme, etter en heidundrende tur med jobben til Praha. Som mange sikkert har fått med seg så ble ikke starten på denna turen helt som ønsket, med matforgiftning og magekramper fra en annen verden, som endte på ett sykehus i Praha.

Artig på bryggeriet

Kom meg jo ut derfra og vart i såpass form, at jeg kunne bli med på omvisning på et bryggeri, og så på en guida tur i buss. Der var det en guide som snakket så fort og på en eller annet eventyrengelsk uforståelig språk for de fleste. Selvsagt kjørte vi forbi detta sykehuset som tydeligvis var byens eldste sykehus, og som guiden sa en plass man burde holde seg langt unna. Selvsagt fikk de fleste på bussen med seg det, hvilket endte med latter.

Veldig artig på bryggeri

Etter litt mat og masse godt øl på et meget flott bryggeri, så kom formen seg, og hele reise følge på ca 80 stk havnet på en utrolig flott middelalderrestaurant med show og meget god stemning. Kvelden gikk meget bra uten flere ubehagelige magekramper og sykehusopphold. Så i kveld blir det nok TV og sofa liv med litt sjokolade på si.

– Doc

Her er noen bilder fra byen og middelalderrestauranten:

Han som lagde denne klokka fikk øynene stukket ut så han ikke kunne lage fler…
Torturkammere, de var visst veldig opptatt av endetarmen i middelalderen her…
Selve restauranten
Til og med noe for damene!

Eg må si det var godt å få hjem Doc nå, selv om det viste seg å ikke være noe alvorlig. Pulsen har jo vært litt høyere denne helga enn den vanligvis er når Doc er på tur, men nå har roen virkelig senka seg her. Vi har fått i oss mat, og Doc har sovna på sofaen. Det er igjen klart for ei ny og frisk uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top