Storytime: Søskenkjærlighet på flaske

Reklame | Lerum

 

Barndomsminner er noe av det viktigste mange mennesker har. Hva og hvordan vi husker det kan være veldig forskjellig, men det er ofte de vi husker som påvirker avgjørelsene i voksenlivet mest. Både Doc og eg har mange både gode og morsomme barndomsminner, det trenger ikke være de største og dyreste tingene, men de enkle øyeblikkene. 

Ett av mine favorittminner er fra juletidene. Synes du det er for tidlig å snakke jul enda? Joda, eg også synes det er litt tidlig, men vi kan vel mimre litt likevel. Det er jo på en måte flere hendelser som har satt seg som ett minne på netthinna mi, og det er nesten hver jul da vi barna hjemme var små. 

 

Før det ble bygd kjellerleilighet hjemme hadde vi tre soverom, kjellerstue, og do nede. Så om morgenen hver julaften da vi var små, satte vi oss i pysjamas med dyner i sofaen i kjellerstua, og så på Disneys julemorgen. Og det viktigste da, det var så klart litt leskende julebrus fra Lerum, som da eg gjerne måtte liste meg opp og hente. Ja søstrene mine trumfa meg til å ta sånne sjanser, for de mente eg ville få minst kjeft om vi ble oppdaga siden eg er yngst. 

 

Der satt vi med hver vår julebrus og lo av de samme tegneseriene år etter år, og Tre nøtter til Askepott kunne vi utenat så klart. Og julebrusen gikk på høykant. Dette må være ett av de beste minnene eg har av oss tre søstrene, og eg tror nok mamma og pappa visste hva som foregikk, men de har aldri sagt noe på det, ikke engang det at vi tok julebrus til frokost. Det var vel fordi de synes det var så fint at vi tre søstrene kosa oss sånn. 

 

Det med Lerum sin julebrus kan være at den smaker jo som godteri uten å være for søt, den har liksom alltid vært der, og vi alle kjøper den til jul hvert år enda. Hver gang eg ser den flaska tenker eg på de stundene vi hadde julaften morgen, og hver gang eg smaker den får eg tilbake akkurat samme lykkefølelsen eg hadde da. Men det er vanskelig å få tak i Lerum Julebrus på Østlandet. Så eg lurer på om noen vil hjelpe meg å øke etterspørselen av denne. Om dere som leser dette vil mase på butikker, og kjøpe Lerum sin julebrus, skjønner kanskje flere butikker at de må ta inn denne lykkebringende brusen. Da hadde Dask blitt evig takknemlig <3

 

Instagram

Facebook

Snap

4 thoughts on “Storytime: Søskenkjærlighet på flaske

  1. Ja det er godt å ha juleminner og tenke tilbake på….Jeg liker best denne røde julebrusen….syns ikke noe om den brune som mange andre syns er så god…det er bare som champage brus…Nei..må være godis på flaske…hihih…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top