Påskehandel med sprit og Securitas!

Denne påsken ser eg for meg at folk er litt villere enn til en vanlig påske. Mange vet tydeligvis ikke hvordan det er å feire påske hjemme, og vet gjerne ikke hva de faktisk trenger. Det er derfor forventa et ekstra stort rush på kolonialen i morgen. Dermed ville eg gjøre meg helt ferdig med all handling i dag.

Nå var det ikke all verden vi trengte, men siden vi ikke var blant hamsterne tidligere begynte det nå å minke på både dasspapir og annet. Vi har nok mat for flere uker i fryser og kjøleskap, men vi trengte litt forbruksvare som det fort minker på. Og bikkjematen til Tassen var farlig nær tomt.

Så kom dilemmaet, hvilken butikk er best å handle på? Før verden ble smitta var det Kiwi som var favoritten, men i går var nærmeste Kiwi tom for Pepsi Max, og så ber de kunder vaske henda ved panteautomaten. Der er det bare håndblåser til tørking, altså tidenes største spreder av baselusker. Om man nyser mens man tørker henda, ja da er alle i vaskekøen smitta. Nei det ble ikke Kiwi.

Arkivfoto fra en tidligere handletur på samme senter, gamlebilen til leieboeren

Og så tenkte eg på Meny, de har det beste utvalget, og en ferskvaredisk eg elsker. Men nå var det jo ikke dette vi trengte, og da velger vi heller et billigere alternativ. Både Spar og Joker føk gjennom tankene, men vet ikke om noen av de er i nærheten her.

Endte med Rema 1000 på Kløfta, et valg eg ikke skulle angre på. Her kunne eg parkere i skyggen, hvilket er meget greit med vårsola nå. Gikk inn og ble møtt av en hyggelig Securitasvakt, som ba alle bruke håndsprit før de fikk begynne å handle.

Etter eg hadde betalt varene mine så eg et skilt om is på tilbud. Dette kunne eg ikke gå glipp av, så eg forta meg ut i bilen med varene, før eg løp inn igjen. Sprita hendene på ny, roste Securitasvakten som fulgte med håndhygienen vår, så kjøpe eg masse Kræsj Pink is. Glad og lykkelig kunne eg kjøre hjem, mens eg fortsatt følte meg trygg og hadde alle varene eg skulle ha!

 

Tiktok / Insta / Snapp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top