Mat

De fordømte potetbåtene!

All avslappingen i går skulle altså straffe seg i dag. Etter alt for lite søvn, og noen timer på skåla i dag, og en sånn HER, kom eg meg omsider på jobb. Etter jobb sto det grilling på menyen, og siden eg likevel måtte innom butikken for å fylle opp påleggshylla, kjøpte eg like greit lomper og potetsalat også. Visste ikke hva Doc skulle grille, men sånt hører med uansett.

Må bare bli bra dette!

Grillmaten i dag skulle være noe veldig enkelt, men dog veldig godt, og på ingen måte magert. Rester av gårsdagens indrefilet ble kutta opp i terninger, sammen med ei pølse og litt grøntfór. Og restene av potetbåtene som var planlagt og glemt lørdagen, men endelig ble tilberedt i går, ble også tatt frem.


Ute på grillen ble alt blanda sammen i en aluminiumsform, og rørt sammen med masse fløte. Doc lager ofte dette om sommeren, altså rester med litt grønt og fløte, og han har vel egentlig navngitt det lunsjgryte selv om det vel så mye brukes som middag.

Der står potetene ja…

Da vi satt der og spiste synes eg det var så rart at eg ikke hadde fått med en eneste potetbit, og da eg uttrykte min fascinasjon over nettopp dette, svarte Doc ved å bryte ut i heftig latter mens han pekte ned på terrassegulvet! Der sto nemlig de evig glemte potetene! Glemt lørdag, tilberedt søndag, og igjen glemt i dag. Godt eg hadde potetsalat da!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

One thought on “De fordømte potetbåtene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top