Mat

Meget utfordrende dessertjakt!

Der kom avslappinga ja, var på tide nå. Men uteområde begynner å ta seg til, så om denne pandemien fortsetter blir det luksusvilla her gitt! Middagen i dag ble indrefilet med potetbåter og maisstuing til, helt nydelig. En stund etter vi hadde spist fikk vi begge plutselig lyst på softis. Det ble til at vi tok med Tassen, kasta oss i bilen og kjørte avgårde på jakt etter den beste isen.

Turen gikk først til Jessheim. Det var Doc som kjørte mens eg googla dessertmenyen til McDonald’s, vi var frista av McFlurry. Men det skulle ikke bli noe enkel oppgave å komme seg inn til McDonald’s i dag, for hele innkjøringa var full av biler som viste seg å stå i kø til drive thru. Dette gadd vi så visst ikke, var minst tjue biler i kø der.

Ferden gikk videre til BurgerKing på Kløfta, ikke samme utvalget der, men vi hadde sett oss ut en sånn King Fusion. Heldigvis var det noe mindre kø her, men det tok likevel lang tid. Og da vi endelig kom frem til skravlekassa fikk vi til svar at de ikke hadde is. Hva? Ikke is?!? Hva skulle vi gjøre da? Måtte likevel følge køen videre, så da kjøpte vi heller sånne små pannekaker med sirup.

Ikke akkurat Hellstrøm dette, men sirupen var søt da…

Mens vi sto og venta på de, ja for det tok jo sin tid, så fikk Doc øye på noe. Esso’en hadde et stort skilt med softis til 35 kr! Da var det gitt, vi skulle få oss is likevel. Når de pannekakene endelig kom, stakk vi rett over parkeringen, og dermed fikk vi den etterlengta isen vår. Og pannekakene? De gikk på høykant så fort vi kom hjem igjen, selv om de var noe smakløse!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top