Pandemien åpner for nye ideer!

Nok en lørdag med totalt fraværende hviletid. Vi hadde vel egentlig tatt utgangspunkt i en liten campingtur om været holdt mål, men da det blåste fryktelig mye lot vi det bli med tanken. Er begrensa hvor moro det er på camping når kølet blåser av grillen, og markisa slår hull i taket. Nei da ble vi hjemme.

Når Doc har vært på shopping!

Men for all del, frykt ikke, Doc skulle nok få sørga for at vi ikke kjeda oss denne helga heller. Han hadde planer om å oppgradere litt ute i hagen, så i går kjøpte han inn alt vi trengte, så skulle alt være klart for å begynne i dag.

Selvpålagt 10 minutters pause i solveggen!

Der vi la grus mandagen er det en stygg skråning ned mot plenen. Vi gikk løs med hekksaks og diesel for å kverke den delen av hekken som hadde vokst vilt, og la duk over hele skråningen. Satte opp et søtt lite kantgjærde nederst og fylte med bark. Etterhvert som ting åpner vil det komme planter der.

Nei vi kan jo ikke ha runde trappetrinn, men Doc fikser det greit.

Vi har også ei plukk råten trapp ned til bålplassen, den er så sleip at den har forårsaka beinbrudd hos gjester, det kan vi ikke ha noe av. Doc rydda hele område og lagde ny trapp av telefonstolper, og så hadde vi bark på der også.

Greit med praktisk bil!

Da vi var ferdige synes vi overgangene fra bark og grus til plen ble litt stusselige, så vi dro rett og slett på tjuvraid for å finne stein. Det vil si, Doc hadde skaffa tillatelse. Dermed ble det en liten steingard på plassen her, og noen tjukke steinheller nedenfor trappa. Og en tjukk finger da Doc klemte seg skikkelig i steinrøysa.

Ble fornøyde!
Trivelig!

Noe positivt er det jo med pandemi, vi får gjort mye hjemme. Sånn i tillegg til å spa, strø bark, lempe stein, og pynte, har vi tatt huset og vaska flere maskiner med klær, og nei vi har ikke tørketrommel. Dermed kan vi nå nyte chips og dip med veldig god samvittighet! Og i mens planlegger vi videre hva mer som skal gjøres her.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top