PLUTSELIG EN FRIHELG! HVA GJØR VI DA?

Akkurat nå skulle vi egentlig hatt et skuespill med Tertitten på Sørumsand, men pga tørke og brannfare ble dette avlyst. Både lokomotivet og vognene er så gammelt at vi ikke kan ta noen sjanser. Det var jo litt synd nå som skuespillet sitter ganske bra, og gjengen var skikkelig klar for lit action, men også på en måte greit. Hadde vært heftig å måtte gå en hel dag i kjole med korsett for meg, og oldtimerdresser og bandittkostymer for de andre, i denne varmen. 

Torsdagen hadde vi generalprøven, og det ble faktisk ganske bra. Mye skyting, og en del latter. Er jo en fin gjeng som er med på dette, masse forskjellige folk, og da blir det jo masse forskjellige ideer. Manus ble sikkert gjort om på ti ganger underveis, men det ble bra til slutt, og vi fikk lagt inn en skikkelig duell til og med. Så vi håper vi får tatt det igjen seinere i sommer. 

Så hva skal vi finne på i dag da, på denne plutselige fridagen? Jo vi dytter huden full av solkrem og prøver å få gjort noe fornuftig hjemme. Hagefesten nærmer seg med stormskritt, og vi har fortsatt en del igjen å gjøre. Doc stakk for å kjøpe lekter til scenebygget, så eg sitter bare å soler meg i mellomtida. Tassen går her og vimser, og plasker litt i bassenget sitt i ny og ne. Vi koser oss i finværet. Han har funnet en skyggeflekk, og eg har plassert solstolen midt på grusen utenfor, for der er det antydning til trekk. Det er jo 27 grader i skyggen i skrivende stund (kl 10.30)

Dette scenebygget fikk vi reist tidligere i uka, flere gode naboer har hjulpet oss. En med støp og bolter, og en med å få reist det. Og så fikk vi noen lekter til å stive det litt, for det var litt halvskakt. Nå står det stødig som pokker, så det er bare å snekre opp vegger og tak. Det er det gamle industriteltet som får nytt liv. Duken røk i høst da det blåste sånn, men reisverket er jo i topp stand. Vinn vinn situasjon, vi sparer penger på reisverk, og vi slipper å kaste det gamle. Tenker at dette blir bra eg. Er vel helt normalt å ha permanent scenebygg i hagen?

 

Og ja, det blir nok til at vi snapper litt utover dagen!

2 thoughts on “PLUTSELIG EN FRIHELG! HVA GJØR VI DA?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top