Klinisk rein bil, klar for jakt!

Sto opp i dag uten å ofre museskiten en eneste tanke før eg skulle kjøre på jobb, da fikk eg selvsagt igjen se de begredelige småglontene liggende rundt i bilen, og nå var det mer enn i går. Musa brydde seg ikke om skinka i fella. Kom meg på jobb, og jobba hele dagen uten å tenke så fryktelig mye på dette problemet. Kaffen var god og lunsjen besto av gårsdagens middagsrester, så eg hadde en brukbar dag på jobben.

Da eg satte meg i bilen for å kjøre hjem, oppdaga eg atter en gang synet av disse brunsvarte klumpene, og det gikk opp for meg at nå måtte bilen vaskes, og det grundig. Men da eg kom hjem hadde Doc andre planer for meg. For det første hadde han satt på ei klesvask som nærma seg ferdig, så den måtte eg henge opp. Og like etterpå var middagen klar.

Mens vi satt der og dytta i oss noen gratinerte pølse og potetbiter, med vårløk og paprika, grua eg meg fryktelig til denne bilvasken. Men da vi var ferdig å spise, og det bare gjensto noen smårester mellom tenna, nei da kom Tassen og prøvde febrilsk på sitt språk i høy skjæring å forklare at han måtte drite, så da måtte mor gå tur.

Bare å sette i gang!

Doc presterte å sette på ei maskin til med klær i sta, og når eg var tilbake med Tassen var denne klar til å henges opp. Nå var det også like før det ble mørkt, så eg ga faktisk blanke i klærne, og mens eg svelgte ei spye for andre gang gikk eg løs på den vemmelige museskiten. Fytti grisen så mye det var! I midtkonsollen, i koppholderne, i passasjersete, rundt bikkjeburet, i lommene på alle fire dørene.

Eg gulpa og dro filla på skift, gikk løs med både billig spylervæske og denne HER, så det lukta verre enn garasjen etter ei rotbløyte, og fikk til slutt bort rubbel og bit. Godt fornøyd med egen innsats smurte eg musefella inn med peanøttsmør før eg rusla i hus. Og da eg skrubba hendene fikk eg øye på ei tom oppvaskmaskin. Doc hadde i mellomtida hengt opp klærne og forsøkt å poppe popkorn, så eg kunne slappe av resten av kvelden med brent sprettmais!

Enda en god grunn til å alltid ha antibac tilgjengelig!

Forresten, så sjekka eg akkurat fella i bilen, bare halvanne time etter eg spente fella lå årets første bytte! Da er man glad man har disse HER liggende over alt. Jaktsesongen er herved i gang med pangstart!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top