Noe av det ekleste!!!

Om du har fulgt med en stund har du nok lest at eg tok celleprøve for tre uker siden. Dette fordi eg har hatt så forstyrra pms etter vaksina i vår. I dag var eg på Ahus for en utvida undersøkelse, og der kunne de melde om at det ikke var noe unormalt, og de konkluderte med at det hele er en bivirkning av vaksina. Da er det jo fint at nå som det endelig har stabilisert seg har eg fått en tredje dose.

Lettere oppgitt der eg satt, selv med kjøpekaffe!

Da eg kjørte til jobben oppdaga eg noe gremmende ufyselig i bilen! Det var to museglonter i passasjersete, og etter nærmere ettersyn fikk eg til min store forskrekkelse se skit både i midtkonsollen og bak sete. Eg spente opp musefella med en skinkebit fra lunsjboksen min før eg gikk inn på jobb.

Deilig? Eg trenger ny lader…

Mens eg kjørte hjem grua eg meg kraftig til å ta jobben med å vaske bil, samtidig som eg planla middagen oppi hode mitt. Nei, eg vet ikke hvor normalt det er å tenke på museskit og kjøttkaker samtidig. Hjemme rydda eg raskt ut alt som kunne være av interesse for de «søte» små før eg tok en grundig håndvask, for så å ta ut kjøttkaker til tining.

Jaktsesongen har starta!

Her skulle vi nemlig ha et herremåltid bestående av både hjortekaker og villsvinkaker med masse godt tilbehør. Dette med masse tilbehør er ikke bare positivt, det betød nemlig fire kjeler i tillegg til steikeovn, litt mye å holde styr på for ei som hater kjøkken, og selvsagt kokte både potetene og ertene over.

Trimlaget ute og rusler

Middagen ble utrolig nok veldig bra, og etter mat tok eg og leieboeren Tassen med på tur. Hun var så nysgjerrig på avlingene til naboen, så vi måtte bort og ta en nærmere titt, uten at vi ble særlig klokere. Hjemme igjen fikk ikke Doc peanøtter, for de skulle vi ha de på is til dessert, så Doc protesterte med å poppe popkorn som ikke vi fikk smake. Som du skjønner er alt i skjønneste orden her, og ja, eg har helt glemt å vaske bilen, så det tar eg i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Noe av det ekleste!!!

  1. Jeg bor også bokstavelig talt i skauen,men har aldri opplevd at det kommer mus inn i bilen😯Skrekk og gru sier jeg bare😯🙈

      1. Legg Einekvister i bilen(e) eller rundt bilen(e).Det skyr dem som pesten sies det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top