Mat

Lettere susete av høsten!

Det er ikke å fornekte at eg var greit sliten i dag, og hadde det ikke vært for at det var to andre som skulle på badet etter meg hadde eg nok forsovet meg i dag. Det gikk nå egentlig greit på jobben, du vet, kaffen gjorde nytten den, så eg kom meg greit gjennom dagen. Eneste utfordring i dag skulle bli at vi er så sløv av høst at både Doc og undertegnede glemte å handle.

Ikke helt fornøyd nei.

Hjemme dro eg opp noen villsvinburgere fra fryseren, disse skulle bli middag sammen med småpoteter som leieboeren hadde med fra Karmøy. Og joda, vi glemte selvsagt å sende handleliste til henne også. Eg var for opptatt med å lakkere ei blomsterpotte, og Doc måtte få noe silikon på et lekk vindu i bobilen.

Joda, det funker dette! Må ha litt friske farger på trappa.

Denne blomsterpotta ble ikke så stilig som eg hadde sett for meg. Med min svake interiørsans ble det selvsagt noen rennemerker her og der, og den var egentlig for stor til den lyngen vi vant i helga. La gå, eg satte den med rennemerkene inn mot veggen. Det pynta uansett opp trappa utafor her, fint med litt varierte farger nå. Alle sier høsten er så fin, men i mine øyne er det ikke noe annet enn 50 shades of brunt, og som Doc sier; fargene av døende planter finnes ikke vakkert.

Vel, leieboeren ankom i håp om at middagen skulle være klar, noe den på ingen måte var. Hun ble satt til å vaske og klargjøre småpotetene for steiking, og mens de sto i ovnen måtte vi dra på butikken og handle resten. Det ble til slutt et fortreffelig måltid, og vi spiste oss for mett for dessert hele gjengen. Siden har vi stort sett lagt på sofaen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top