Noe MÅ alltid gå galt!

Bare en kjapp oppfølger fra gårsdagens innlegg om «fem minutter», mer om det HER. Til helga går ferden over fjellet, og vi skal ha med oss Nina og Jonny bort til mine foreldre. Da kan vi jo ikke ta Forden, så Doc skulle legge om dekk på Subaruen.  Han burde kanskje ha gjort det i helga, men valgte da å stikke fra kjerringa som var syk (altså meg) til fordel for fest med Wild Hogs. Det kan du forresten lese om HER

Så i dag da han skulle skifte disse dekkene kom jo den faste strofen; det tar bare 20 minutter. Jepp, da vet man at det ikke er tilfelle, så eg satt inne og venta spent. Etter ei stund kom jo Doc inn, passe frustrert. Han hadde fått av ene sommerdekket og begynt å sette på vinterdekket, men en mutter hadde knekt rett av og satt fast i felgen som da sto på bilen. Mutterne fra alufelgene passa tydeligvis ikke til stålfelgene. 

Vi sleit litt med å finne rette muttere, så det endte med at vi tok med en felg til Tire Shop på Jessheim. Eieren Kenneth var veldig behjelpelig med å finne nye bolter til oss, og han hadde noen smarte ideer til å få av det dekket med knekt bolt. Altså strålende service på alle punkt der, og det skal vel nevnes at eg hadde vært innom tidligere på dagen med et lekk dekk på Forden, fikk også da god hjelp. Tire Shop kan absolutt anbefales. 

Turen videre gikk innom Biltema, og via butikken etter pølser og lomper, før Doc endelig fikk prøve å løsne dekket. Den nye avtrekkeren fikk jobben gjort uten noen ldeleggelser, og Doc kunne sette på resten av vinterdekkene. Alt i alt? 20 min ble tre timer! Beregn alltid god tid uansett hva du skal gjøre.

Lurer du på hvor Tire Shop er? På gamle Statoil stasjonen i Liekrysset. 

(Dette er ikke et reklameinnlegg, bare velfortjent ros til dyktige og hyggelige folk)

Insta

facebook

snap

 

6 thoughts on “Noe MÅ alltid gå galt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top