Doc aleine i storbin

Var en tur i bin i dag og der fekk je jaggu mæ se noe je kun har sett på titta kassa heme i stua. Det var nakne kropper alle stand i de merkeligste stillinger å fasonger. Det var snopper som hang og slang både her og der, ja det var nakne damer og pupper hvor hen je snudde på meg. Og det var neigu itte bare mæ som syntes dettta var ett underlig skue. Det dukka opp buss lass på buss lass med små følk fra andre bredde grader, som også knipsa vilt rundt seg med fotobokser og stativ så store som brødristere. 

Detta var en merkelig og litt flau opplevelse for en stakkarslig odøling, men skjønner jo gøtt att følk samler sæ på dissa plassa nedi bin. Vart også fortalt att det var mie rare plasser å se i bin, så lurer jaggu på om jeg skær ta en tur inn att om itte så lenge. Måtte også ta en slik en boks inni en vegg som gikk både opp og ned bare du trykka på knapper med tall på. Reine tivoliet gett, artig å litt skummelt jammen mie artig å se og så jævlig med følk alle stand. 

Døm hadde tæll og med rekker med tallknapper på utsia ta husa du bare kunne trøkke på, og en stemme begynte jaggu å tala inni veggen, noen hyggelig og noe litt arge. Nå har je kommi mæ hemmat og sitter foran peisen å tenker att je gleder mæ tæll neste tur, sikkert mie meire artige saker å ting å teste ut…

– Doc

 

 

 

Doc og Dask på insta

Doc og Dask på fb

Snap

 

 

4 thoughts on “Doc aleine i storbin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top