Med Doc utav huset…..

Nå har Doc tatt seg en tur på fest, mens eg fortsatt sitter her syk og synes synd på meg selv. Har jo både Cola, chips, te og lungebetennelse, så eg skal klare meg. Men hva er det å finne få når Doc er ute på livet, og eg må holde sofa og ullpledd? Jo da ser man på alle serier man kan finne på streamingtjenester, mens man slurper i seg te og synes synd på seg selv. Problemet mitt er bare at eg har sett alle interessante serier, og det gjenstår bare sånne realityserier.

Opphavsrett: TV3 Norge

Nå har eg hørt og sett veldig mye reklame for Love Island, samtidig hører og ser eg stadig dårlig kritikk for dette programmet, samt lave seertall. Så kom eg til å tenke på Viafree, og fant ut at eg skulle ta en titt og gjøre meg opp min egen mening om saken. Satte på Apple TV og fant frem Love Island på Viafree. Nå er ikke dette et typisk program eg ser på, men hvorfor ikke? Man blir jo nysgjerrig!

Første episode var så pass treig og langtekkelig at eg forstår de lave seertallene. Det ble brukt alt for lang tid på presentasjonene av deltakerne, så det ende med at eg hoppa til episode 5. Her var det heller ikke mye fart og spenning.

Fortellerstemmen fortjener et eget avsnitt. Eller man må vel bare oppleve den selv, for eg vet ikke hvordan eg skal beskrive den. Vedkommende prøver virkelig hardt å være morsom, med vitser og ordspill tørre nok til å gruse vei til månen, men det blir rett og slett bare et stort irritasjonsmoment. Det sammen med at det hele er treigt og kjedelig, gjør at eg ikke pauser programmet for å ta en røyk på trappa.

Opphavsrett: TV3 Norge

Det som er mest synd med et sånt program, er at dem velger å bruke ei så flott og oppegående dame som Tone Damlie til å lede dette. Men hva skjer nå da? I skrivende stund ser det faktisk ut til å ha tatt seg opp litt, det er litt mer action på gang. Av all den kritikken eg har hørt om denne serien, kan eg si det var riktig kritikk i starten, men nå har intrigene og dramaet eskalert så det blir underholdende. Er foreløpig på episode 21, og det har skjedd litt forskjellig nå. Merker forresten at Instagram blir brukt en del i serien, og det kan jo være et pluss for dem som er aktive der.

Har du sett på dette? Hva tenker du? 

 

 

Insta

Facebook

Snap

 

14 thoughts on “Med Doc utav huset…..

  1. Jeg ser på dette programmet, og syns det er koselig jeg, ja..litt teit med den forteller stemmen, og ja..litt tregt, men må se……liker alle sånne serier…selv om jeg er over 50 år….hihihi…(føler meg som en ungdom i sinn) Kos deg, ser du har potetgull og te…da går det bra vettu…

  2. Toini: Hehe har jo blitt til at eg ser på dette nå eg også 😉 Har jo tatt seg opp en del da, heldigvis 🙂 Ja te og potetgull er medisin 😉

  3. Hei. Ønsker deg en god helg og god bedring med klem.
    Ole Jørgen Steindal Eimhjellen. 🌹❤🌹

  4. Har du sett the ” last man on earth” den er faktisk litt småhysterisk 🙂 komiserie 3 sesonger så langt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top