NATURISTER FÅR OGSÅ SKILLE

Muttern har ofte sagt at eg burde vært filosof, for eg tenker på mye rart og har både hypoteser og konklusjoner på det meste. Selv om kanskje ikke alt stemmer, høres det logisk ut i mitt hode. Det er også ting som ikke har et konkret svar eg tenker på, ja det er rett og slett mange rare tanker og ideer oppi hode mitt. De fleste tenker vel på rare ting av og til? Det gjør i alle fall Doc også til tider, men det tar vi en annen dag. 

På snap i går la eg ut bilde av slippersskille, riktig nok inspirert av ei venninne, Thea (superdama på snap). Men eg har selv alltid vært opptatt av skille, det er jo der man ser hvor brun man har blitt. Andre soler seg gjerne med patronene løs for å unngå skille, mens eg er besatt på å sole meg helst i samme bikini flere dager nettopp for å få skille. Nye bikinien min har jo samme fasong som en bh, så når den er til vask kan eg jo bruke en vanlig bh, og likevel få snorrett skille. 

Skille har altså alltid vært viktig, og det har blitt målt og sammenligna med søstre og venninner opp gjennom hele oppveksten, og det måles fortsatt. Det eneste som har forandra seg er hvor man måler dette fargebeviset. I ung alder gikk det mest i ei blomstrete badedrakt, som etterhvert ble bytta ut med bikini. Da var det viktig at alle bikiniene hadde samme fasong, selv om det var på den tida da eg kunne kle meg i hva som helst uten å bli tatt for å være et oppspist fugleskremsel. Når eg begynte å bli voksen, altså formfull på pent norsk – bikinioverdel og shorts. Det er sistnevnte stil som kjøres enda, en blanding mellom komfort og mindre skremte mennesker rundt meg. 

Det har jo vært nevnt før at vi er naturister, ja når vi har tid da. Har blitt så mye på plakaten fremover, så vi får se om vi rekker en tur til Sjøhaug Naturistcamping i sommer. Men vi kler oss ikke naken for å unngå skille, det er bare så forbannet behagelig å gå uten en tråd. Har du kjent på den følelsen noen gang, det å gå fritt ute helt naken? Du burde prøve det, det kan ikke beskrives. Vi trives i alle fall med det, så eg har måttet finne et helt eget sted på kroppen for å måle skille. Under gifteringen ser man det jo, men det må være litt mer enn som så. Sist vi var på Sjøhaug kom eg derfor på en genial ide, for hvilke sko er det eg bruker hele sommerhalvåret? Jo slippers! Så nå tar eg aldri av slippersene utendørs, eg soler meg faktisk med slippers! (Har faktisk testa slippers i solarium en gang)

Du lurer gjerne på hvorfor det er viktig å måle skille? Vel, eg aner ikke. Kanskje eg bare føler meg vel når eg ser litt farge på kroppen, man ser jo friskere ut med bittelitt farge da. Og så gjorde eg jo det sjakktrekket å gifte meg med Doc, som blir brun av sola på yr.no. Uansett hvor mye eg sitter i sola, ser eg likbleik ut i forhold til han. Og når eg i tillegg nå bruker solfaktor 50+ pga det er cellegift i medisinene mine, det er jo klart at trangen for skille blir større da!

16 kommentarer

Siste innlegg