Det kom som et sjokk!

Fikk du med det den store nyheten i går? Det ryktes om det kom snø! Tror jaggu det sto på samtlige statuser på fb, og i alle landets aviser, at første hint av vinter skapte kaos på hele Østlandet. Avisene hadde til og med løpende tellinger på antall ulykker og hvor det skjedde, og man kunne se «uværet» med sludd og 5 cm kram snø live på VG.

Hvert år sitter vi her og lurer på hva i huleste det er som skjer. Saken er den at snø kommer det hvert år her på berget, og nå var det til og med meldt om ei uke i forveien. Skulle tro man hadde hatt nok av tid til å få lagt om dekk, men neida.

Har du ikke sjekka værmeldinga når julebrusen har kommet i butikken, da kan du skylde deg selv gitt.

Noe dårlig unnskyldning om at man ikke har sett værmeldinga på ei uke, den biter ingen på. Det er din plikt som sjåfør å ha bilen klar til alle slags forhold, og tro det den som vil, det har kommet snø i oktober før! Faktisk skjer det nesten hvert år til og med. Det burde være fortryllende enkelt å oppdatere seg i ny og ne med dagens teknologi. Har man ikke råd til å legge om har man kanskje valgt for dyr transport.

Og så har vi de som kanskje er litt i overkant redd for trafikken i utgangspunktet, som likevel trosser frykten, for de bare må ha den fyrstekaka på kafeen sammen med jentene. Du vet de som aldri bikker 30km/t etter at værmeldinga har vist første snøfnugg på kartet, samme om det er tørr asfalt, opphold og plussgrader. De er også ute på dette føret, og de forårsaker like mange ulykker som sommerdekkmafiaen ved å generere forbikjøringer.

Er nok mange av de som tenker «det skjer jo ikke meg» både når snøen kommer og om korona. Er det de samme kanskje?


Og ja, det er så klart lov å dele innlegget!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top