Vi ble nesten påkjørt nå!!!

Det ble en lang dag på jobben i dag, men eg holdt ut til «the bitter end”. Satte country på fullt i bilen og vendte grillen hjemover. Fikk mld av Doc om å kjøpe med poteter hjem, så eg svinga en rask tur innom butikken før eg fortsatte min ferd hjemover.

Vel hjemme skulle Doc bruke potetene til flesk og duppe. Nå skal det nevnes (etter diskusjon på snap) at dette er en rett med mange forskjellige oppskrifter. Vi varierer mellom flesk og koteletter fordi begge er like god. Da steikes kjøttet først i mye smør, og så lages det jevning på steikesmøret som ligger igjen i panna. Da smaker det mye bedre en den hvite sausen som mange andre lager.

Klart denne søtnosen her skal skjemmes bort!

Etter middag fikk så klart Tassen smake bittelitt, han får litt rester nesten hver dag, skal skjemmes bort litt han også. Er nok ikke så deilig med samme tørrfôr til alle måltider hver dag. Tassen må oftest på do etter mat, så eg bestemte meg for å gå en litt lenger tur med han. Vi gikk bare langs veien, er lite trafikk her, og trøtte meg hadde bare på slippers og denne HER.

Turen gikk mest som vanlig, vi loffa avgårde mens Tassen snuste på det meste, og skvetta på enda mer. Og han slapp ei lita bombe godt nedi grøfta like bort i veien her. Vi hadde egentlig tenkt å gå litt lenger, men det skjedde noe som gjorde at vi valgte å gå hjem igjen.

Vi hadde ikke gått en km engang da det kom kjørende en bil i mot. Akkurat der vi var da er det 70 sone, men bilen holdt sikkert over 100km/t, ikke det forteste noen har kjørt der, men likevel godt over. Bilen lå midt i veien og begynte å dra over i motsatt kjørefelt.

På avstand så det ut som fyllekjøring, men i det eg røska med meg Tassen og hoppa i grøfta, rakk eg å se at dama som kjørte bare var opptatt med tlf sin! Hun ble nok like brått sjokkert som meg, og sto på bremsa og svinga unna i siste liten!

Orker ikke tanken på om noe skulle skje med pelsklingen vår!

Det gikk bra denne gangen, men hva skjer neste gang? Eg ser hver dag ufattelig mange som er mer opptatt av tlf enn veien de kjører på, det er overhode IKKE trygt uansett hvordan man vrir og vender på det!

Derfor har eg en bønn til alle som fører et kjøretøy, kan dere være så snill å ha fokuset på veien? Kan dere klare å vente med tlf til dere kommer hjem? Kan dere ta den viktige samtalen på høyttaler eller handsfree? Kan dere la vær å scrolle på sosiale media mens dere kjører? Og vente med å svare på den mld du får til du har stoppa?

Det det er virkelig ikke viktigere enn livet og helsa til den du en dag kjører på!

3 thoughts on “Vi ble nesten påkjørt nå!!!

  1. Fy søren altså!
    Nå må folk lære seg å holde telefonen vekk fra kjøring av bil!!!!
    Bra at det gjekk godt – og dere kom dere ut i grøfta i tide 🙂

    1. Ja det er skremmende mange som leker med tlf bak rattet. Ser det spesielt i rushen, da ser man til og med at det er fb og snap de sitter med! Eg har høy bil og ser rett ned på skjermen til de eg passerer… Skummelt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top